14.4 C
România
27 octombrie 2020
NICOLAE SI CATALINA
Viata bate filmul

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. Catalina si Laurica, contre dure intre cele doua rivale

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. Orice finala de MPFM naste rivalitati chiar daca acestea nu sunt intre concurenti prezenti in ultimul act al competitiei ci intre fosti competitori care pe parcursul evolutiei in show au avut numeroase teme de conflict.

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. Este si cazul trio-ului Nicolae-Catalina-Laurica, punctul comul fiind relatiile pe care Nicu le-a avut in aceasta competitie cu ambele fete.

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. Este ziua in care Nicolae si Catalina se vor casatori alaturi de finalisti, din postura de invitati ai stafului acestei emisiuni, motiv pentru care Laurica, invitata si ea in finala, a fost rugata sa-si spuna parerea despre Nicolae, fostul ei iubit.

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. A fost scanteia unor contre verbale care au facut deliciul celor dornici de senzational.

FINALA MPFM4 29 AUGUST 2015. Desi Laurica a inccerca sa se echiveze la a da un raspuns categoric la intrebarea prezentatoarelei Alina Dumitru, in discutie a intrat Catalina care i-a interzis rivalei sale, intr-un mod cat se poate de categoric, sa-si exprime opinia in legatura cu relatia dintre ea si Nicolae.

„Trecutul este trecut, prezentul este prezent! Laurica trebuie sa taca! Te iubesc mult Nicolae!”, au fost cuvintele prin care Catalina a incercat sa puna lucrurile la punct si sa-si reinoasca juramintele de iubire pentru cel care ii va deveni sot peste numai cateva ore.

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. LIVE. Castigatorul sezonului 7 Next Star este Yasmina

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 6 REZUMAT, 17 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

KOSEM – BEREN SAAT. Cine este actrita care o interpreteaza pe Kosem. FOTO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult