Viata bate filmul

FINALA NEXT STAR 5 MAI 2016. Cine a castigat finala de popularitate NEXT STAR 2016

NEXT STAR 5 MAI 2016, FINALA DE POPULARITATE. Finala de popularitate de la Next Star, sezonul 6, s-a desfasurat joi, 5 mai 2016 la Antena 1. In finala de popularitate NEXT STAR 2016 au concurat 11 copii talentati, iar unul dintre ei a devenit castigatorul marelui premiu in valoare de 5.000 de euro. 

FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR – 5 MAI 2016 – UPDATE ora 23.00: Alin este castigatorul trofeului de popularitate NEXT STAR 2016 in valoare de 5.000 de euro. „Stiam ca el o sa fie pe placul vostru, sper ca premiul sa-l ajute sa puna bazele unei cariere frumoase”, a spus Alina Eremia la final.

Alin Cojoaca este nevazator si a impresionat telespectatorii cu escalada sportiva. În finala de popularitate a sezonului 6 „Next Star”, Alin Cojoacă, copilul nevăzător, face cățărări pe stâncă la indicațiile antrenorului.

Alin Cojoaca are 13 ani și este din București. Chiar dacă nu vede lumina zilei și stânca pe care se cațără, Alin iubește să facă foarte des cățărări.

”Mie îmi place să mă cațăr de când am fost la primul antrenament cu școala. Mi-a plăcut sportul ăsta.”, mărturisește Alin.

Vezi AICI VIDEO cu momentul lui Alin Cojoaca, castigatorul finalei de popularitate NEXT STAR 2016

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016 – STIRE INITIALA. In finala de popularitate NEXT STAR 2016, telespectatorii îl vor revedea pe Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. De asemenea, vor veni la NEXT STAR 2016 Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și care deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon, și Ana (9 ani), din Sibiu, o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. “De asta avem o ediție în care doar publicul decide. Ca să nu-l ratăm pe un eventual Julio Iglesias”, spune Dan Negru. Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe sunt artiștii care vor juriza cei mai talentați copii ai României in fina,a de popularitate Next Star.

Lui Omar, câștigătorul primului sezon, și Vanessei, vedeta sezonului doi, li se alătură Rose Marie, premianta sezonului cu numarul trei, și Isabela, cea mai talentată participantă din 2014. Al cincilea sezon a fost câștigat de micuța acrobată Emili Moskalenko!

Vezi si: DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. VIDEO. Mobrogeanca a castigat si merge in finala NEXT STAR

Teodora si Livia, regal in Joia Mare la Next Star

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Finala de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 5 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antenei 1, 11 copii cu aptitudini speciale pentru muzică, dans, acrobație și escaladă care vor intra în competiție pentru un premiu în valoare de 5.000 de euro.

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Câștigătorul finalei de popularitate al celui de-al șaselea sezon va fi ales de telespectatorii Antenei 1, care vor avea posibilitatea să-l voteze prin sms la 1272.

„Tânărul Julio Iglesias n-a câștigat nici un premiu la „Cerbul de Aur” și apoi a devenit vedetă mondială. De asta avem o ediție în care doar publicul decide. Ca să nu-l ratăm pe un eventual Julio Iglesias”, spune prezentatorul Dan Negru. Pentru finala de popularitate, juriul format din Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL va avea doar un rol consultativ.

LUCA MARIN, LA NEXT STAR DIN 10 MARTIE 2016. VIDEO. Pustiul care cucerit juriul de la Next Star

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Viseaza sa ajunga pilot de Formula 1

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Așadar, în finala de popularitate, telespectatorii îl vor revedea pe Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. “Pentru finala aceasta, m-am cățărat pe stâncă, la munte”, spune Alin. Ce nouă lecție de ambiție și curaj le va oferi tuturor Alin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. Tot atunci, vor veni la “Next Star” Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și care deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon, și Ana (9 ani), din Sibiu, o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Joi seara, în competiția pentru premiul de popularitate vor mai intra: Bianca (12 ani, Drăgășani), Alexia (12 ani, Reghin), Mario (10 ani, Oradea), Denisa (8 ani, București), Bianca Pană (10 ani, comuna Aluniș, jud Prahova), Daria (12 ani, Medgidia), Sofia (6 ani, Focșani) și Remi (13 ani, Corabia) care, cu momentele lor artistice, vor încerca să-i impresioneze pe toți cei aflați în fața micilor ecrane. Pe parcursul show-ului, telespectatorii își vor putea vota preferatul la sms 1272, chiar și de mai multe ori de pe același număr de telefon.

Cine va fi câștigătorul finalei de popularitate „Next Star”, telespectatorii vor vedea joi, 5 mai, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 112, 10 IUNIE 2015. Ceren se impaca cu Dilaver si spune Silei ca ar putea trai in Mardin

Delia Ion

BILETUL ZILEI DIN 22 OCTOMBRIE 2016. Va ramane Tottenham neinvinsa si dupa aceasta etapa?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult