Viata bate filmul

FINALA ROMANII AU TALENT DIN 12 IUNIE 2015: Yeva Shiyanova, KID-A si Bogdan Dumitrascu castigatorii ultimei semifinale ROMANII AU TALENT

FINALA ROMANII AU TALENT DIN 12 IUNIE 2015: Yeva Shiyanova, KID-A si Bogdan Dumitrascu sunt castigatorii ultimei semifinale ROMANII AU TALENT de vineri, 5 iunie 2015. Ei, impreuna cu ceilalti concurenti care au castigat celelalte patru semifinale, vor merge in marea FINALA ROMANII AU TALENT de vineri, 12 iunie 2015. Vor fi emotii mari atat pentru concurenti, cat si pentru juriu si publicul ROMANII AU TALENT, insa la final cel mai bun va castiga show-ul de talente si marele premiu, de 120.000 de euro pus in joc. 

Marea finala ROMANII AU TALENT va avea loc vineri, 12 iunie 2015, de la ora 20.30 la Pro TV.

Bogdan Dumitrascu a fost primul concurent al semifinalei ROMANII AU TALENT de vineri, 5 iunie 2015, care a fost anuntat ca intrat direct in finala ROMANII AU TALENT. A fost o veste surprinzatoare pentru zidarul din Navodari care are ca pasiune muzica.

Yeva Shiyanova, hot la ROMANII AU TALENT din 5 iunie 2015

KID-A au intrat si ei in marea finala a concursului ROMANII AU TALENT, dupa ce in semifinala au avut un dans perfect, laudat deopotriva de juriu si aplaudat de public.

Yeva Shiyanova a reusit la randul ei sa convinga juriul ca merita sa faca spectacol in finala ROMANII AU TALENT, dupa ce a intrat „la baraj” ccu Alexandru Marian, cel care a facut show pe muzica rock. Din pacate, Mihaela Radulescu a fost cea care a dat votul decisiv si ea a ales spectacolul sexy in pasi de dans al frumoasei Yeva Shiyanova.

Kid-A la Romanii au Talent: Ati fost in finala de Liga Campionilor!

Marea finala ROMANII AU TALENT va avea loc vineri, 12 iunie 2015, de la ora 20.30 la Pro TV.

ULTIMA SEMIFINALA ROMANII AU TALENT – CUM A ALES JURIUL

„Yeva, de dimineata pana seara eu ascult muzica”, a spus Bebe Cotimanis care a ales-o pe Yeva Shiyanova.

Denis Bolborea la Romanii au Talent: Zaraza si Macarale pe ritmuri de beatbox live looping

„Sunt curioasa ce ar spune prietenii mei de pe Twitter sau Facebook. O sa vad dupa. Atunci cand vorbim de muzica, devin foarte sensibila, nu sunt innebunita dupa rock, dar in aceasta seara m-ai facut sa iubesc rockul. Felicitari, iti prevad un viitor extraordinar, esti la inceput de drum. Despre Yeva ce sa spun, esti o prezenta extraordinara, un om frumos, talentat. E gratioasa, nu-mi gasescu cuvintele, asa ca daca nu-mi gasesc cuvintele o sa-i acord votul meu in aceasta seara”, a spus Andra.

Alexandru Marian la ROMANII AU TALENT: Fum, flacari si muzica rock

„Admiratia mea pentru Yeva e deja notorie, s-a vazut inca de la preselectii din privirea mea. Nu pot sa schimb lumea, dar pot sa dau un semnal. Mi se pare nedrept ca o chitara exceptionala sa nu aiba nicio dansa sa ajunga la radio in Romania. Il aleg pe Alexandru”, a spus Andi.

„Asta seara votez spectacolul. Yeva”, a spus si Mihaela Radulescu.

Bogdan Dumitrascu in finala ROMANII AU TALENT. A castigat!

La ultima semifinală a emisiunii de divertisment ”Românii au talent” au urcat pe scenă Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, trupa Kid-A, dansatoarea Yeva Shiyanova, Alexander Badea, Florentin Hriscu, Mihai Sandu, Vlad Morar, Sergiu Mirzenco, chitaristul Alexandru Marian, grupul Tierra Sin Pan și trupa Opis Band și Adi Cristescu.

Semifinaliștii au pregătit momente de muzică instrumentală sau clasică, dans, magie, beatbox și looping, dans la bară sau monolog.

Cei trei concurenţi se vor lupta pentru marele premiu, de 120.000 de euro, în finala „Românii au talent”, cu Viorel Scînteie, trupa Concertino, magicianul Robert Tudor, cântărețul Ion Barbu, micuța interpretă de muzică populară Nicoleta Iancu, dansatorii Oana Zara și Alexandru Bordea, Bianca Coștiug, Alexandru Moraru și trupa The Beat.

Stiri pe aceeasi tema

FERMA VEDETELOR, 29 MARTIE 2016. Cine este fermierul sef al saptamanii

Bogdan

UN DESTIN LA RETRAGERE EPISODUL 40 REZUMAT, MIERCURI 28 OCTOMBRIE 2015. Pelin se decide sa angajeze un ucigas platit in momentul in care afla ca Macit si Neriman se casatoresc

Delia Ion

Aurel si Valentina de la Mireasa pentru Fiul Meu s-au casatorit! FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult