Gabriela Firea
Politica

Firea: Dragnea este numai ”lapte si miere” in sedintele de partid, dar cu totul altul in intalnirile subterane

Gabriela Firea a declarat, marti seara la TVR, ca Liviu Dragnea este numai ”lapte si miere” in sedintele de partid, dar cu totul altul in intalnirile subterane, cu apropiatii. Intr-un interviu acordat pentru postul public de televiziune, primarul general al Capitalei a spus ca ascensiunea sa politica l-a deranjat pe liderul PSD din primele zile de mandat si a punctat ca retragerea acestuia din fruntea partidului ar fi benefica atat pentru PSD, cat si pentru tara.

„Şi acum dl. Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este <lapte şi miere> în întâlniri şi în şedinţe, dar în subterane şi în întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cât şi la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureştenilor, precum şi a tuturor românilor care vin în Bucureşti. De fiecare dată dl. Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu şi apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnala public faptul că guvernul nu ajută bucureştenii”, a declarat Gabriela Firea la TVR 1.

Iti recomandam si: Firea ii cere lui Dragnea sa faca un pas in spate de la conducerea PSD: O retragere ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general al Capitalei susţine că a încercat şi s-a străduit să menţină parteneriatul politic cu Liviu Dragnea.

“Am încercat să îmi mențin parteneriatul politic cu domnul Dragnea, dar răspunsul nu a fost același. Explicația a fost aceea că am un procent destul de mare în sondaje, că aș putea fi un pericol politic pentru o candidatura a domniei sale la Palatul Cotroceni. Așa mi-au transmis colegi din partid. I-am garantat domnului Dragnea că nu vreau să candidez la președinția României. Au fost discuții destul de ambigue pentru că efectul nu s-a simțit. Domnia sa a spus mereu public că mă sprijină, dar realitatea este cu totul alta”, a spus Firea.

În fine, Gabriela Firea a explicat că nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea pentru că ar fi însemnat să îi fie ruşine de ea, că nu o putea face de dragul aparenţelor, iar decizia a fost luată în familie.

Articole asemănătoare

Ponta, interviu pentru The Guardian: Doar Rusia ar deschide sampania daca Romania ar avea o criza politica indelungata

Lucy Ionesco

Vulpescu despre gafele facute de Predoiu si Gorghiu la Constanta: O halucinanta reprezentatie de sinceritate

Lucy Ionesco

Premierul Tudose vrea aeronava oficiala pentru demnitari: Este nevoie, suntem ditamai tara. Sa nu avem un avion?

Ioana Badulescu