Firea nu crede ca PSD a scazut in sondaje si nu intelege de ce protesteaza manifestantii #Rezist la Sala Palatului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 10, 2018 11:15

Firea nu crede ca PSD a scazut in sondaje si nu intelege de ce protesteaza manifestantii #Rezist la Sala Palatului

Gabriela Firea a declarat, la sosirea la Sala Palatului unde se desfasoara Congresul PSD, ca disputele din partid nu ajuta pe nimeni, subliniind ca “vom deconta impreuna si atunci nu vom putea repara un rau facut azi”. Totodata, Firea nu crede ca PSD a scazut in sondajele publicate recent si nu intelege de ce protesteaza manifestantii #Rezist la Sala Palatului.

Primarul Capitalei nu crede ca PSD a scazut in sondaje, desi evident ca exista si nemultumiti, insa Firea spune ca face mult teren si nu are incredere in cifrele anuntate.

Firea si-a exprimat inca o data sprijinul pentru Viorica Dancila, premierul candideaza pentru pozitia a doua in partid, cea de presedinte executiv.

Primarul Capitalei nu intelege de ce protesteaza manifesantii #Rezist in fata Salii Palatului, dar spune ca e o tara libera si fiecare poate protesta daca vrea.

Iti recomandam si: Sondaje IMAS – Sociopol: PSD si Liviu Dragnea se prabusesc in preferintele electoratului

Congresul PSD de la Sala Palatului reuneste peste 4.000 de delegati. Sunt alesi noul presedinte executiv, noul secretar general si noii vicepresedinti ai PSD. UPDATE

Danca, PNL: Liderii PSD si Guvernul Dancila, preocupati doar de luptele interne, sunt total dezinteresati de problemele romanilor

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.