Firme de avocatura din Bucuresti ar fi adus un prejudiciu de peste 18 mil. de lei la intrarea in insolventa a unei societati
Social

Firme de avocatura din Bucuresti ar fi adus un prejudiciu de peste 18 mil. de lei prin intrarea in insolventa a unei societati

Mai multe firme de avocatura din Bucuresti si Ilfov ar fi adus un prejudiciu de peste 18 milioane de lei la declansarea procedurii de insolventa a unei societati. Potrivit IGPR, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza joi trei perchezitii domiciliare in acest sens.

Doua dintre perchezitii se deruleaza in Capitala si una in judetul Ilfov, la societati de avocatura si de insolventa, banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 de lei, cu ocazia derularii unei proceduri de insolventa a unei societati comerciale.

Perchezitiile se fac la sediul unei societati de avocatura, al unei societati de insolventa si la domiciliul reprezentantului unei firme de insolventa.

Potrivit IGPR, in acest dosar penal sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de bancruta simpla si bancruta frauduloasa, fapte prevazute de art. 240 si art. 241 din Codul penal.

Din primele verificari a reiesit ca, in perioada 2014 — 2016, cu ocazia deschiderii si derularii procedurii de insolventa si reorganizare judiciara a unei societati comerciale din domeniul sportului, ar fi fost omise (ascunse) active, in valoare totala de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse in planul de reorganizare, fiind prejudiciati creditorii societatii, precizeaza sursa citata.

Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Stiri pe aceeasi tema

Ninsori in Romania. Informare de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta privind misiunile aflate in desfasurare

Ioana Badulescu

Boboteaza sau Botezul Domnului in Iordan este marcata de credinciosi pe 6 ianuarie. Traditii si superstitii

Cristiana Petrariu Bota

Lista auxiliarelor didactice care au obtinut acordul Ministerului Educatiei pentru a fi utilizate in scoli

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult