-0.5 C
România
8 decembrie 2023
Lumea Facebook

Fiti linistiti, SRI vegheaza. Un alt terorist a fost neutralizat eroic de Ziua Nationala – de Iulian Capsali

Publicistul Iulian Capsali comenteaza pe pagina sa de Facebook tentativa de atentat terorist de la Targu Secuiesc si reactia autoritatilor. „Azi, ca sa zic asa, ne-a trecut glontul pe la ureche. (…) Un alt terorist, „monitorizat” de luni bune pentru a fi „sacrificat” de Ziua Nationala, in cinstea evenimentului, a fost neutralizat eroic. Ceea ce mi se pare tot mai periculos este faptul ca ultimii doi teroristi s-au impartit pe … posturi de televiziune, unul la ROTV, celalalt la A3, pentru a avea o forta distr(a/u)ctiva cat mai mare. Intrebarea este: daca vor fi si teroristi adevarati, expertii tot asa vor actiona?”, scrie Iulian Capsali. Vedeti comentariul sau integral mai jos.

Fiți liniștiți, SRI veghează

„Am incercat sa ma odihnesc un pic, dupa stresul provocat de teroristi. Nu ma pot decupla, sa ma relaxez.
Mi se perindau prin minte toate cazurile dramatice, incepand cu „spionul Foricel”, despre care n-am mai auzit nimic, „teroristul butelie”, cel care isi agatase in spate o butelie si se furisa pe langa garduri, cazuri despre ca s-a vorbit tone de cerneala orală, fara sa aflam daca au fost internati sau incarcerati.

Azi, ca sa zic asa, ne-a trecut glontul pe la ureche. Daca nu se pornea vantul, in timpul paradei militare, incat „teroristul cu gaz” sa-si dea seama ca vantul va abate gazele lui departe de tinta, nu stiu ce s-ar fi intamplat. Sursele spun ca avea si un pistol cu apa dar si-a dat seama ca vantul ar fi imprastiat apa spre victime colaterale.

Un alt terorist, „monitorizat” de luni bune pentru a fi „sacrificat” de Ziua Nationala, in cinstea evenimentului, a fost neutralizat eroic.

Vezi si alte articole din Lumea Facebook

Ceea ce mi se pare tot mai periculos este faptul ca ultimii doi teroristi s-au impartit pe … posturi de televiziune, unul la ROTV, celalalt la A3, pentru a avea o forta distr(a/u)ctiva cat mai mare. Intrebarea este: daca vor fi si teroristi adevarati, expertii tot asa vor actiona?”. 

George Serban – preşedintele Comisiei parlamentare de control al SIE în guvernarea CDR
Update de la Mirel Curea

Un om care detine si calitatea de artificier, domnul Viorel Gongu (il am pe lista mea de prieteni – nota mea), ne explica:

„Elementele pirtehnice de clasă 1 sunt albinuţele, licuricii, sfârlezele şi pocnitorile cu 2 aţe. Elementele pirotehnice de clasă 2 sunt petardele alea care fâsâie şi fac poc după câteva secunde, mai sunt petardele de 4-5 cmm, minivulcanii, acele conuri care după ce le dai foc azvârl o jerbă de scântei de 10-20 cm. Alea de clasă 3 sunt rachetele alea pe băţ care ajung la 10-20 m înălţime şi fac steluţe. Tot la clasă 3 intră şi bateriile de rachete cu dimensiunea de 20-40 cm care au elemente de temporizare şi care se lansează una după alta, dar bateria trebuie fixată la sol pentru a nu se culca de la jeturi. Petardele folosite pe stadioane, făcliile suprterilor etc, sunt din clasa 3.”

Related posts

SEX vs DRAGOSTE. Care sunt diferentele dintre A FACE SEX si A FACE DRAGOSTE

Delia Ion

Daniel Ghita, pe Facebook: Unde sunt Dacii din voi? Nu e nevoie de niciun lider, liderii sunteti voi!

Lucy Ionesco

MASTURBARE FEMEI. Sarah: Ma masturbez cu gandul la bani si la prajituri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult