Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris in PSD, la Organizatia de tineret din Sectorul 1. Mihnea Nastase a precizat ca eu existat influente de stanga din familie, care au cantarit in decizia sa, transmit agentiile de presa.
Politica

Fiul lui Adrian Nastase, Mihnea Nastase, s-a inscris in PSD la organizatia Sector 1

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris in PSD, la Organizatia de tineret din Sectorul 1. Mihnea Nastase a precizat ca eu existat influente de stanga din familie, care au cantarit in decizia sa, transmit agentiile de presa.

Fiul lui Adrian Nastase considera ca nu este momentul prielnic pentru a se discuta daca PSD a fost nedrept cu tatal sau.

„Nu cred ca este un moment prielnic sa discutam despre chestiunile astea, cred ca e momentul sa ne uitam spre viitor in momentul asta si avand in vedere ca am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred ca trebuie ar sa ne gandim la aceasta chestiune. Cred ca este momentul sa incep sa ma gandesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur si simplu foarte fericit sa am reusit sa intru in organizatia TSD si PSD si ca voi reusi sa sustin macar prin prezenta mea aici proiectele partidului”, a declarat Mihnea Nastase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD.

Mihnea Nastase a mentionat ca nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Catalin Ivan, care a avut in ultima perioada mai multe pozitii critice la adresa conducerii partidului.

„Nu mai sunt consilier al lui Catalin Ivan. Acum am o alta functie de consilier in cadrul delegatiei romane socialiste de la Parlamentul European. Evident, nu doresc sa comentez in niciun caz deciziile pe care le iau unii si altii. Pana la urma fiecare isi vede interesul si prin deciziile lor se gandesc la strategia de viitor”, a aratat Mihnea Nastase.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

Meci de adio in USL! Antonescu si Ponta, la un pas de marele BUM

Bogdan

Turcan, PNL: O mutare de familie a lui Liviu Dragnea. PSD avea resurse de oameni care sa-si asume o viziune de dezvoltare

Lucy Ionesco

Incepe batalia pentru fotoliile din Guvern! PSD exclude UNPR de la orice varianta de Guvern

Lucy Ionesco