Life

FLORII SI PASTE 2015: Ce programe poti vedea la TVR de Paste si Florii

PROGRAME SPECIALE DE FLORII SI DE PASTE 2015 LA TVR. În acest sfârșit de săptămână, credincioșii romano-catolici serbează Paștele, în timp ce ortodocșii întâmpină Duminica Floriilor și se pregătesc, spiritual, de sărbătoarea Pascală de săptămâna viitoare.

Respectând tradiția, TVR 2 a pregătit transmisiuni speciale pentru ambele sărbători din acest weekend. Ca în fiecare an, TVR 2 va reflecta în direct de la Vatican cele două momente speciale pentru sărbătoarea pascală la romano-catolici.

FLORII SI PASTE 2015: Este vorba de Învierea de la Vatican — ce va putea fi urmărită sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 21.30. Transmisiunea în direct a acestui eveniment este prezentată și comentată din studio de către Titi Dincă, avându-l ca invitat, din partea Arhiepiscopiei Romano-Catolice, pe preotul profesor univ. Dr. Wilhelm Dancă.

Vezi si: MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri pe care sa le trimiti de Florii celor dragi

A doua zi, duminică, 5 aprilie, de la ora 12.30, Elena Dinu îi invită pe credincioșii romano-catolici să urmărească în transmisiune directă la TVR 2 și TVR HD, de la Vatican, binecuvântarea apostolică și mesajul Papei Francisc I ‘către Cetate și către Lume’ într-o ediție specială Urbi et orbi.

FLORII SI PASTE 2015: Tot duminică, 5 aprilie, de la ora 12.00, emisiunea Cap Compas a pregătit o ediție specială adresată telespectatorilor de religie ortodoxă: Ultima săptămână la Ierusalim—o producție în egală măsură jurnal de călătorie dar și documentar religios. Conform mărturiilor istorice și biblice, Iisus Hristos a venit de mai multe ori în Ierusalim în perioada dintre Intrarea triumfală de Florii și până la ziua Judecății și a Răstignirii Lui.

Iti recomandam si: Cum va fi VREMEA de PASTE 2015 si de 1 MAI 2015

FLORII SI PASTE 2015: Însă documentele nu relatează când și unde a venit Mântuitorul, de unde a venit, în ce loc a înnoptat sau ce a făcut în Ierusalim. Ultima săptămână la Ierusalim este un film care propune descifrarea unor fațete mai puțin cunoscute ale acestui răstimp: de la Intrarea în Ierusalim până la Răstignire. În acest demers, realizatorii Cap Compas au ajuns în orașul în care mergea spre înnoptare Iisus Hristos, în locul în care l-a înviat pe Lazăr, pe malurile Iordanului și în apropierea Ierihonului și chiar în cătunul în care Iisus Hristos a încălecat pe asin.

Stiri pe aceeasi tema

Miss Universe 2015, gafa de proportii! VIDEO. Miss Columbia nu e Miss Universe 2015, desi a primit coronita

Cristiana Petrariu Bota

ECHIPE VOCEA ROMANIEI, 14 OCTOMBRIE 2016. Concurentii antrenorilor Tudor, Loredana, Smiley si Moga intra la duel vinerea viitoare

Delia Ion

MediaPro Entertainment a fost vanduta unui grup de investitori din SUA si Romania

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult