Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, mesaj emotionant pentru cea mai pretioasa femeie din viata lui
Viata bate filmul

Florin, anunt important pentru fosti si actuali sustinatori: Daca ati facut asta gandindu-va ca voi ramane manipulat..

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Florin Boncota, fost concurent in sezonul 5 al emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, a tinut sa le transmita un mesaj fostilor si actualilor sai sustinatori. In primul rand, Florin a tinut sa sublinieze ca nu sustine pe nimeni din actualul sezon al competitiei, apoi a precizat ca experienta traita in Casa MPFM nu l-a schimbat cu nimic.

Totodata, Florin a tinut sa le spuna celor care ii urmaresc pagina de socializare ca nu il sustine nimeni financiar, asa cum s-a speculat, si ca cei care au incercat sa il manipuleze prin voturile date in timpul concursului, au gresit.

Va prezentam mai jos mesajul integral al lui Florin.

O sa mai răspund la ultimile întrebări,dupa care fiecare ma poate vorbi dupa cum dorește…
-Nu susțin pe nimeni la Mpfm..
-Sunt acelasi om, fara nici un fel de aer de superioritate doar ca atunci cand vad răutate si invidie poate fi si mama,nu menajez pe nimeni ..si nu ma refer la invidia cum au crezut mulți, fata de mine..
-nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic experiența trăită la Mpfm,trăiesc la fel ca înainte,si sunt f bn fiindcă stiu ca tot ceea ce fac, fac de pe urma roadelor mele..
-nu-mi plătește nimeni chiria sau ma susține financiar fiindcă asta mi-am dorit sa nu ajung dator fata de nimeni, sau sa mi fac viața dupa gustul dumneavoastra..
-nu am nevoie de oameni cu asemenea gândire pe care o aveți unii dintre voi din păcate si foști susținători, care sa-mi urmărească profilul..
-nu am arătat vreodata ca nu am respectat pe fiecare dintre voi cei care la un moment dat ati dat cel putin un vot in favoarea mea asta este doar in mintea voastră, dar atenție daca ati facut asta gândindu-va ca eu voi rămâne manipulat organizandu-mi viața dupa plăcerea si gusturile voastre ati gandit greșit..
Cam atat am avut de spus..multa sănătate si numai bn…„, a scris fostul concurent din show-ul Mireasa pentru Fiul Meu, sezonul 5.

Vezi si: GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 SEPTEMBRIE 2016. Cum a fost prima gala a acestui sezon, cine sunt mirii saptamanii

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Florin si Alexandra mai sunt impreuna?

Sora Alexandrei s-a indragostit?Alexandra a reactionat dur: Sora mea nu e roata de rezerva!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Florin a izbucnit: Trebuie sa dau explicatii, ma trage lumea pe mine la raspundere

Schimbari majore in noul sezon MPFM 6

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Uite ce a facut Florin, fost concurent MPFM 5, dupa ce s-a intors in Romania

Articole asemănătoare

PUTEREA DESTINULUI 9 IUNIE 2015, EPISODUL 111 REZUMAT DETALIAT. Boran afla cine l-a impuscat pe tatal sau

Delia Ion

KOSEM EP. 4 REZUMAT, 26 IANUARIE 2017. Anastasia este ranita grav de una dintre cadane insa Golge ii promite ca o va ajuta sa fuga din palat

Delia Ion

UN DESTIN LA RETRAGERE EPISODUL 40 REZUMAT, MIERCURI 28 OCTOMBRIE 2015. Pelin se decide sa angajeze un ucigas platit in momentul in care afla ca Macit si Neriman se casatoresc

Delia Ion