8.6 C
România
30 octombrie 2020
Viata bate filmul

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: Compune muzica si a facut un beatbox demential pe scena X FACTOR

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: Florin Dragoi vine din Galati si a fost ZEN pe scena X FACTOR de vineri, 30 octombrie 2015. Florin Dragoi compune muzica, desi are un handicap locomotor, iar beat-box-ul interpretat pe loc in fata juratilor a placut si l-a propulsat in urmatoarea etapa X FACTOR. Juratii i-au spus ZEN lui Florin Dragoi.

„Nu stiu daca o sa ma credeti, dar am repetat numarul timp de trei saptamani, dar l-am uitat si-am improvizat”, a marturisit Florin Dragoi dupa ce a terminat de cantat.

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: „Mi-a placut foarte mult, cu genul asta de beat-boz, daca gasim si o fata frumoasa sa-ti placa si tie. Exista si posibilitati, de cantat nu ai cantat, singura ta sansa este sa intri intr-un grup. Pentru perseverenta si talentul tau, iti dau DA”, a spus Stefan.

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: „Atunci cand i fost bagat in incubator a primit prea mult oxigen. Acum noua ne-ai dat mult oxigen, DA”, Horia.

„Ca sa fim ZEN ai si din partea mea DA”, a spus Delia.

LECTIE DE VIATA A LA FLORIN DRAGOI

X FACTOR: La 16 ani, Florin Drăgoi a venit să ne dea o lecţie de viaţă, mai mult decât ne-a făcut să dăm din cap pe beatbox-ul improvizat.

El compune. Poate nu a avut noroc când era doar un om mic şi a fost nevoit să sară primul hop din viaţă. I-a lăsat urme de handicap locomotor neşansa de a fi primit prea mult oxigen în incubator, atunci când a văzut lumea asta, prematur. Dar are talent, iar asta vedem acum cu toţii, şi el ştie să se bucure din suflet.

X FACTOR: E iubit tare Florin, pentru că este un om sincer, pentru că are ochi blânzi. Merită să te uiţi în ei.

A ştiut să ţină piept dramelor din viaţa lui şi are plămâni pentru un beatbox de excepţie! Nu degeaba, vrea să-l ştie lumea ca “ZEN”.

X FACTOR: Ascultaţi-l, ascultaţi-l şi învăţaţi lucruri frumoase din sclipirea ochilor lui! Pentru că-l veţi mai vedea – Florin merge mai departe cu 3DA!

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE EVALUARE 2016 CU SCANDAL! Subiect gresit la Matematica, reclamat intr-o petitie de elevi si parinti

Cristiana Petrariu Bota

Lavinia de la MIREASA PENTRU FIUL MEU nu a primit cele mai bune vesti de la sustinatori in legatura cu felul in care este privita de mama lui Eduard

Delia Ion

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 6 REZUMAT DIN 17 IANUARIE 2020

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult