Viata bate filmul

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: Compune muzica si a facut un beatbox demential pe scena X FACTOR

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: Florin Dragoi vine din Galati si a fost ZEN pe scena X FACTOR de vineri, 30 octombrie 2015. Florin Dragoi compune muzica, desi are un handicap locomotor, iar beat-box-ul interpretat pe loc in fata juratilor a placut si l-a propulsat in urmatoarea etapa X FACTOR. Juratii i-au spus ZEN lui Florin Dragoi.

„Nu stiu daca o sa ma credeti, dar am repetat numarul timp de trei saptamani, dar l-am uitat si-am improvizat”, a marturisit Florin Dragoi dupa ce a terminat de cantat.

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: „Mi-a placut foarte mult, cu genul asta de beat-boz, daca gasim si o fata frumoasa sa-ti placa si tie. Exista si posibilitati, de cantat nu ai cantat, singura ta sansa este sa intri intr-un grup. Pentru perseverenta si talentul tau, iti dau DA”, a spus Stefan.

FLORIN DRAGOI, X FACTOR 2015: „Atunci cand i fost bagat in incubator a primit prea mult oxigen. Acum noua ne-ai dat mult oxigen, DA”, Horia.

„Ca sa fim ZEN ai si din partea mea DA”, a spus Delia.

LECTIE DE VIATA A LA FLORIN DRAGOI

X FACTOR: La 16 ani, Florin Drăgoi a venit să ne dea o lecţie de viaţă, mai mult decât ne-a făcut să dăm din cap pe beatbox-ul improvizat.

El compune. Poate nu a avut noroc când era doar un om mic şi a fost nevoit să sară primul hop din viaţă. I-a lăsat urme de handicap locomotor neşansa de a fi primit prea mult oxigen în incubator, atunci când a văzut lumea asta, prematur. Dar are talent, iar asta vedem acum cu toţii, şi el ştie să se bucure din suflet.

X FACTOR: E iubit tare Florin, pentru că este un om sincer, pentru că are ochi blânzi. Merită să te uiţi în ei.

A ştiut să ţină piept dramelor din viaţa lui şi are plămâni pentru un beatbox de excepţie! Nu degeaba, vrea să-l ştie lumea ca “ZEN”.

X FACTOR: Ascultaţi-l, ascultaţi-l şi învăţaţi lucruri frumoase din sclipirea ochilor lui! Pentru că-l veţi mai vedea – Florin merge mai departe cu 3DA!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana si Robert, mai apropiati decat au fost vreodata pe parcursul MPFM4

Delia Ion

RETETE DE PASTE 2016. CIORBA DE MIEL DE PASTE CA LA BUNICA

Bogdan

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Ce note au luat la SIMULARE elevii de clasa a 8-a din Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult