FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015. Florin nu a studiat nicio ora de canto, dar a uimit juriul X FACTOR. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2015 12:51

FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015. Florin nu a studiat nicio ora de canto, dar a uimit juriul X FACTOR. VIDEO

FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015 ROMANIA. Marele castigator al show-ului X FACTOR 2015 este Florin Raduta, un tanar de 20 de ani care nu a facut nicio ora de canto, dar care a reusit sa dea pe spate juriul X FACTOR Romania. Florin Raduta a reusit sa se califice in finala X FACTOR impreuna cu Xenia Chitoroaga, o pustoaica in varsta de 14 ani din Republica Moldova.

Florin Răduţă a luptat până în ultima secundă, fiind la duelul final alături de Xenia Chitoroagă, a reuşit să cucerească publicul şi a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro.

FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015 ROMANIA. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor. 

Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Cu toate astea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

Florin Răduţă a luptat pentru premiul de 100.000 de euro cu Xenia Chitoroaga.

FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015 ROMANIA. După o seară tensionată, în care emoţiile şi speranţele au plutit în aer, Florin Răduţă şi Xenia Chitoroagă au reuşit să adune cele mai multe voturi din partea publicului şi să ajungă la un pas de marele premiu.

Special pentru Marea Finală X Factor, dansatorii din baletul Furnix Team au pregătit o coregrafie deosebită, cu multă energie, culoare şi voie bună.

Deşi au dat tot ce au avut mai bun pe scenă şi s-au luptat pentru a-şi îndeplini visul, trupele Bravissimo şi B52 au fost eliminate, drumul lor la X Factor fiind la final.

FLORIN RADUTA, CASTIGATOR X FACTOR 2015 ROMANIA. Cine este Florin Raduta

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Cu toate astea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

“Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost”, spunea, extaziat, Ştefan Bănică, la audiţii. “Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, dar tu ai cea mai bună voce din România”, îi mărturisea şi Horia Brenciu. Şi au avut dreptate!

Florin Răduţă a luptat până în ultima secundă, fiind la duelul final alături de Xenia Chitoroagă, a reuşit să cucerească publicul şi a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro.

“Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajung aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României”, a reuşit să spună Florin Răduţă printre lacrimi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.