TAROM
Social

Florin Susanu ramane inca o luna la conducerea Tarom

Pilotul Florin Susanu ramane in fruntea companiei TAROM pentru inca o luna. Consiliul de Administratie a decis sa-i prelungeasca mandatul lui Florin Susanu in functia de director general interimar al TAROM. Acesta declara, in urma cu o saptamana, ca este nevoie de schimbari majore la compania nationala aeriana, in caz contrar riscand sa dispara de pe piata. 

Florin Susanu este al treilea executiv (CEO) al companiei Tarom din acest an, după Dan Plaveti și Eugen Davidoiu.

In cadrul Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea (responsabil cu domeniul aviației) declara in urma cu doua zile ca Florin Susanu va fi înlocuit din functie cu un nou director general interimar, care ar fi urmat sa aiba un mandat de patru luni.

„Este nevoie de schimbări majore la TAROM în caz contrar compania va dispărea de pe piață”, declara marți, în Parlament, Florin Susanu. Aceste schimbări se referă la strategia comercială, reduceri de costuri cu întreținerea și uniformizarea flotei care acum este compusă din trei tipuri de aeronave.

De asemenea, TAROM va intra într -un program de informatizare care va permite reducerea cheltuielilor în mai multe departamente. Cele două aeronave noi Boeing 737 achiziționate prin leasing pe o perioadă de 10 ani au o rată lunară de 375 000euro/fiecare dar au început să aducă profit. Tarom are 1700 de angajati din care 500 sunt personal navigant (piloți si echipaj).

Stiri pe aceeasi tema

Noua lege a pensiilor va intra in dezbatere publica. Ministerul Muncii: Se schimba formula de calcul

Ioana Badulescu

DIICOT cerceteaza Abdicarea Regelui Mihai din 30 Decembrie 1947

Ioana Badulescu

Emisiile de dioxid de carbon ale autoturismelor raman o problema pentru Uniunea Europeana

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult