FMI atrage atentia asupra riscurilor care planeaza asupra economiei mondiale si sistemului financiar
Breaking News

FMI nu vrea Codul Fiscal in actuala forma deoarece poate fi un pericol pentru Romania

Noul Cod Fiscal reprezinta un pericol pentru Romania si, in consecinta, trebuie modificat, atrage atentia Fondul Monetar International (FMI). Membrii institutiei financiare internationale avertizeaza ca adoptarea Codului Fiscal poate pune in pericol progresele facute de Romania pana in prezent.

FMI sustine ca reducerile de taxe si impozite se fac mult prea repede, iar ca efectul sa fie unul benefic este nevoie de temperare a implementarii acestora.

Codul Fiscal va ramane in forma adoptata de Parlament, anunta ministrul Finantelor

Sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal la sfarsitul lunii august

„Nu incercam sa spunem ca Romania nu ar putea sa beneficieze de pe urma unor impozite si taxe mai scazute. Pentru a crea insa spatiul fiscal necesar unor reduceri prudente de impozite si taxe sunt necesare actiuni mai concrete, mai mult timp si o stransa coordonare intre toate ministerele de linie si ANAF, in mod deosebit o mai buna colectare a impozitelor si taxelor, cheltuirea mai eficienta a banilor publici si deplasarea dinspre investitiile finantate de la buget catre proiectele finantate din fonduri UE”, arata membrii FMI.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI IN PSD: Liviu Dragnea a fost votat la conducerea PSD, prezenta la vot a fost de aproape 82%

Cristiana Petrariu Bota

4 iulie – Ziua Nationala a Statelor Unite. Se implinesc 239 de ani de la Declaratia de Independenta

Cristiana Petrariu Bota

Presedintele Iohannis, despre decizia CCR prin care au fost declarate neconstitutionale codurile penale: Sanctioneaza, pentru a doua oara, demersul coalitiei PSD-ALDE

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult