Fostul Principe Nicolae a venit in multimea de la Palatul Regal: Voi veni inapoi!
Social

Fostul Principe Nicolae a stat de vorba cu multimea aflata la Palatul Regal: Voi veni inapoi!

Momente emoționante la Palatul Regal. Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a venit să le mulțumescă celor care au așteptat chiar și ore în șir pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestății Sale. Nicolae nu a intrat în Sala Tronului. Alături de logodnica sa, a citit mesajele lăsate de români pe gardul Palatului și a stat de vorbă cu oamenii.  

Fostul Principe Nicolae a venit în mijlocul oamenilor care așteptau să își ia rămas bun de la Regele Mihai. A fost recunoscut și primit cu simpatie de oameni.

Cu răbdarea dobîndită de la cel care îi va fi pentru totdeauna un model, fostul Principe Nicolae a ascultat cu atenție poveștile oamenilor care au trăit în vremurile în care istoria se încăpățâna să șteargă din filele sale faptele Regelui Mihai.

Citeste si: Portile Palatului Regal sunt deschise toata noaptea pentru ca oamenii sa-si ia ramas bun de la Regele Mihai

La inmormantarea Regelui Mihai vor fi prezenti Printul Charles, Regina Sofia a Spaniei si Regele Juan Carlos. Peste 100 de personalitati vor participa la funeralii

Nepotul Regelui nu a stat de vorbă cu presa. Unul dintre oamenii veniți să-i aducă un omagiu suveranului a reușit să obțină și o promisiune de la fostul Principe.

Din respect pentru cei care stăteau de ore bune la coadă pentru a-și lua rămans bun de la Majestatea Sa, Regele Mihai, fostul Principe nu a vrut să intre în Palatul Regal.

Alături de Familia Regală, fostul Principe Nicolae va ţine doliu 40 de zile, timp în care nu va face nicio declarație publică.

Stiri pe aceeasi tema

Aglomeratie la statia de metrou Obor, dupa ce un tren a suferit o defectiune tehnica

Ioana Badulescu

Avocat: Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvant

Cristiana Petrariu Bota

Fostul tenismen Ion Tiriac, lasat fara porci mistreti

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult