principele nicolae, printul nicolae, regele mihai, familia regala, casa regala
Social

Fostul Principe Nicolae, printul inimilor! Publicatia Daily Mail il compara cu Printul Harry al Marii Britanii

Fostul Principe Nicolae, nepotul exilat din linia de succesiune la Coroana României a fost căutat de toţi ochii, sâmbătă, la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai I. Ecoul prezenţei tânărului de 32 de ani a ajuns şi în presa internaţională.

Publicaţia Daily Mail i-a dedicat fostului Principe Nicolae un amplu articol şi i-a comparat pe soţii Nicolae şi Alina Medforth-Mills cu noul cuplu regal din Marea Britanie, Prinţul Harry şi Meghan Markle.

„Prinţul şcolit în Marea Britanie cucereşte inimi în România!”, titrează publicaţia Daily Mail, în legătură cu fostul Prinţ Nicolae.

Tot jurnaliştii englezi notează că fostul Prinţ Nicolae şi logodnica lui, Alina-Maria Binder, despre care am aflat între timp că i-a devenit soţie cu puţin timp înainte de funeralii, sunt foarte populari în România şi că nepotul pe jumătate englez al defunctului Rege Mihai a câştigat inimile românilor de rând prezenţi la înmormântare, în ciuda faptului că familia regală îl reneagă.

Stiri pe aceeasi tema

Proiect de lege care modifica Codul Muncii, in sensul definirii muncii nedeclarate, adoptat de Camera Deputatilor

Ioana Badulescu

Clubul Colectiv este detinut de Alin Anastasescu, Paul Catalin Gancea si Costin Mincu

Cristiana Petrariu Bota

Alina Bica a fost achitata in prima instanta in dosarul ANRP. Dorin Cocos a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult