7.9 C
România
19 octombrie 2021
principele nicolae, printul nicolae, regele mihai, familia regala, casa regala
Social

Fostul Principe Nicolae, printul inimilor! Publicatia Daily Mail il compara cu Printul Harry al Marii Britanii

Fostul Principe Nicolae, nepotul exilat din linia de succesiune la Coroana României a fost căutat de toţi ochii, sâmbătă, la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai I. Ecoul prezenţei tânărului de 32 de ani a ajuns şi în presa internaţională.

Publicaţia Daily Mail i-a dedicat fostului Principe Nicolae un amplu articol şi i-a comparat pe soţii Nicolae şi Alina Medforth-Mills cu noul cuplu regal din Marea Britanie, Prinţul Harry şi Meghan Markle.

„Prinţul şcolit în Marea Britanie cucereşte inimi în România!”, titrează publicaţia Daily Mail, în legătură cu fostul Prinţ Nicolae.

Tot jurnaliştii englezi notează că fostul Prinţ Nicolae şi logodnica lui, Alina-Maria Binder, despre care am aflat între timp că i-a devenit soţie cu puţin timp înainte de funeralii, sunt foarte populari în România şi că nepotul pe jumătate englez al defunctului Rege Mihai a câştigat inimile românilor de rând prezenţi la înmormântare, în ciuda faptului că familia regală îl reneagă.

Stiri pe aceeasi tema

DIICOT: In casa lui Dinca am gasit noi fragmente osoase si probe biologice care vor fi analizate

Ioana Badulescu

Firme de avocatura din Bucuresti ar fi adus un prejudiciu de peste 18 mil. de lei prin intrarea in insolventa a unei societati

Cristiana Petrariu Bota

Marele regizor Lucian Pintilie s-a aflat pentru ultima data la Teatrul Bulandra

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult