-0.5 C
România
8 decembrie 2023
Principele Nicolae, reactie dupa ce nu a fost lasat sa-l vada pe Regele Mihai la resedinta din Elvetia: Nu voi intra in acest joc murdar. Aleg sa-mi respect bunicul
Social

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt persoanele din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt persoanele din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune, aceleasi persoane fiind responsabile si pentru ca acesta nu a fost primit in resedinta Regelui Mihai de la Aubonne din Elvetia sa-si vada bunicul aflat in suferinta. Anuntul a fost facut la Digi 24 de avocatul fostului principe, Radu Enache.

Potrivit precizarilor oferite de Adrian Enache, doua persoane din Familia Regala sunt responsabile de scoaterea fostului principe Nicolae din linia de succesiune, aceleasi care i-au interzis zilele trecute sa-si vada bunicul. Numele celor doua persoane va fi facut public la un moment dat de Nicolae.

A nu da voie nepotului să-şi vadă bunicul pe patul de moarte este lipsă de umanism. Aş spune chiar că ne apropiem de o zonă a cinismului. În spatele ieşirii din succesiune şi a faptului că nu a fost primit, eu cred că se află două persoane importante din familia regală, nu le nominalizez, le va nominaliza la un moment dat Nicolae”, a declarat avocatul fostului principe, Radu Enache, intr-un interviu pentru Digi 24.

Avocatul a mai precizat ca nepotul regelui nu ar fi primit niciodata, in original, decizia de retragere a titlului regal si a subliniat ca sunt dubii ca actul a fost semnat de bunicul sau, Regele Mihai.

„Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioşi să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”, a spus Radu Enache, avocatul lui Nicolae Medforth Mills.

Iti recomandam: Regele Mihai se simte mai bine, dar starea sa de sanatate este in continuare grava 

Mormantul Regelui Mihai de la Curtea de Arges, in pregatire. Cripta acoperita pana acum cu catifea, a fost descoperita 

Regele Mihai traieste ultimele ore din viata, anunta Michael Flaks, consilierul Majestatii Sale

Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste unica de aproape 7 decenii. VIDEO

Regele Mihai, singurul roman caruia Ion Iliescu nu i-a permis sa intre in tara dupa caderea regimului comunist. Emil Constantinescu i-a redat cetatenia abia in 1997

Related posts

Cristian David a fost plasat in arest la domiciliu de Inalta Curte

Lucy Ionesco

Ingerii lui Busu! Ei sunt medicii care i-au salvat viata: Paul Trasca, Eugen Tiereanu si Emilia Goanta

Ioana Badulescu

SRI: Florian Coldea colaboreaza in prezent cu Academia Nationala de Informatii ”Mihai Viteazul”

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult