Fostul tenismen Ion Tiriac, lasat fara porci mistreti

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 7, 2015 15:26

Fostul tenismen Ion Tiriac, lasat fara porci mistreti

Omul de afaceri Ion Tiriac a ramas fara 500 de porci mistreti vii, pe care hotii i-au vandut in Austria. Conform miliardarului roman, procedura ar fi fost foarte simpla: mistretii au fost ademeniti cu mancare langa gard, animalele au fost prinse cu latul si transportate ulterior in Austria, unde au si fost vandute. Hotii nu au fost prinsi deocamdata, asa ca Ion Tiriac ramane cu paguba.

In luna decembrie a anului trecut, a rasunat pentru a zecea oara padurea de gonaci, vanatori si vanat pe domeniul de la Balc al celui mai cunoscut miliardar roman.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ion Tiriac isi vinde actiunile de la UniCredit Tiriac Bank. Vezi cu cat

Organizata cu discretie maxima, vanatoarea, a carei prima partida s-a desfasurat in anul 2005, i-a avut ca invitati, de-a lungul timpului, pe  miliardari celebri precum: Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto, Georges Marsan, primarul din Monte Carlo, Frantz Rauch, cel mai mare producator de sucuri din Europa, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer, designerul celebrului brand Cartier, Inigo Herrera, fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria si Rudolf Streicher, politician austriac.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.