AFI PARK COTROCENI
Economie

Fratii Paval, patronii Dedeman, au cumparat cladirile de birouri AFI Park contra unei sume record in Romania

Adrian si Dragos Paval, cei doi frati din Bacau care detin firma Dedeman, cel mai important jucator in piata de bricolaj autohtona, au achizitionat cladirile de birouri AFI Park din vecinatatea mall-ului AFI Cotroceni din Bucuresti, contra sumei de 164 mil. euro in ceea ce reprezinta cea mai mare tranzactie realizata in Romania in domeniul achizitiei de birouri.

Intelegerea a fost incheiata cu israelienii de la Africa Israel, cei care detineau pana in prezent acele cladiri de birouri. Contractul dintre cele doua parti prevede preluarea celor 5 cladiri in doua etape. In prima faza, fratii Paval vor plati suma de 86,5 mil.euro pentru primele trei cladiri de birouri. Cash-flow-ul inregistrat de grupul israelian, la finalul vanzarii, va fi de 71 de mkilioane de euro.

Intrarea lui Dragos Paval pe acest sector ar marca aparitia unui nou mare jucator pe piata de office, dominata in prin­cipal de companii straine. Aceasta este cea mai mare tranzactie realizata vreodata pe piata româneasca de birouri.

Stiri pe aceeasi tema

Sectorul imobiliar in 2015: Preturile locuintelor s-au stabilizat, sunt mai putini speculatori

Cristiana Petrariu Bota

Concedieri la Dacia Mioveni, sute de angajati vor fi disponibilizati

Cristiana Petrariu Bota

INS: Salariul mediu net a crescut cu 14,3% in iunie, insa castigul real a fost cu doar 8,4% mai mare din cauza inflatiei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult