7.8 C
România
28 septembrie 2022
TVR
Sport

FRF si-a retras din instanta actiunea impotriva TVR in schimbul unor servicii

Litigiul dintre FRF şi TVR a fost stins pe cale amiabilă. Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi-a retras acţiunea deschisă în instanţă împotriva Televiziunii Romane. Litigiul a fost încheiat pe cale amiabilă prin semnarea unei tranzacţii în baza căreia suma datorată de SRTv va fi compensată cu servicii oferite FRF de televiziunea publică, informeaza TVR intr-un comunicat.

Această acţiune se înscrie în eforturile pe care TVR le face pentru echilibrarea instituţiei, prin încheierea unor litigii pe cale amiabilă, renegocierea unor contracte, micşorarea costurilor etc.

Citeste si: Miscarea Populara nu sustine modificarile la legea de organizare si functionare a radioului si televiziunii publice

Radio Romania, in pericol din cauza unei initiative legislative promovata in Parlament in procedura de urgenta

Modificarea legii SRR – SRTV nu va rezolva problemele TVR

În data de 30 decembrie, Federaţia a solicitat insolvenţa SRTv pentru neplata de penalităţi în legătură cu difuzarea unor meciuri ale echipei naţionale în calificările pentru Euro 2012.

În acest context, Comitetul Director al SRTv a aprobat, în ianuarie, demararea negocierilor în vederea stingerii litigiului şi a acţiunii promovate în instanţă de către Federaţia Româna de Fotbal, mandat care a fost dus la bun sfârşit de echipa de negociatori.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

Related posts

CE GIMNASTICA 2015, GLASGOW: Sanse mici ca gimnastele sa prinda finala pe aparate

Lucy Ionesco

Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu rame la Campionatul European de Canotaj

Delia Ion

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2017. Campioana noastra a ratat sansa de a castiga primul sau turneu de Grand Slam

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult