-0.2 C
România
25 octombrie 2021
TVR
Sport

FRF si-a retras din instanta actiunea impotriva TVR in schimbul unor servicii

Litigiul dintre FRF şi TVR a fost stins pe cale amiabilă. Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi-a retras acţiunea deschisă în instanţă împotriva Televiziunii Romane. Litigiul a fost încheiat pe cale amiabilă prin semnarea unei tranzacţii în baza căreia suma datorată de SRTv va fi compensată cu servicii oferite FRF de televiziunea publică, informeaza TVR intr-un comunicat.

Această acţiune se înscrie în eforturile pe care TVR le face pentru echilibrarea instituţiei, prin încheierea unor litigii pe cale amiabilă, renegocierea unor contracte, micşorarea costurilor etc.

Citeste si: Miscarea Populara nu sustine modificarile la legea de organizare si functionare a radioului si televiziunii publice

Radio Romania, in pericol din cauza unei initiative legislative promovata in Parlament in procedura de urgenta

Modificarea legii SRR – SRTV nu va rezolva problemele TVR

În data de 30 decembrie, Federaţia a solicitat insolvenţa SRTv pentru neplata de penalităţi în legătură cu difuzarea unor meciuri ale echipei naţionale în calificările pentru Euro 2012.

În acest context, Comitetul Director al SRTv a aprobat, în ianuarie, demararea negocierilor în vederea stingerii litigiului şi a acţiunii promovate în instanţă de către Federaţia Româna de Fotbal, mandat care a fost dus la bun sfârşit de echipa de negociatori.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Trageri la sorti Champions League: Real Madrid – PSG si Chelsea – FC Barcelona sunt cap de afis in optimile de finala

Ioana Badulescu

ROMANIA – BULGARIA 0-0, intr-o partida amicala desfasurata in Antalya

Bogdan

PARIURI SPORTIVE 12 DECEMBRIE 2013

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult