FRUCTUL OPRIT EPISODUL 12 DIN 4 APRILIE 2018
Viata bate filmul

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 12 REZUMAT, 4 APRILIE 2018

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 12 REZUMAT, 4 APRILIE 2018. Toti cei din familia Caragea sunt alaturi de Ana care urma sa sustina un concert de pian care ar fi putut sa-i schimbe destinuul profesional. Din pacate pentru fata lui Tudor, atentia celor prezenti este mutata curand spre alte puncte de interes, cum ar fi acuzele aduse de Dan Lazarescu care il avertizeaza pe Tudor Caragea ca Sonia il insala.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 12 REZUMAT, 4 APRILIE 2018. Fara sa stie ce avea sa urmeze, Ana ii marturiseste lui Helene ca este foarte emotionata pentru marele examen pe care avea sa-l sustina caci miza finala era admiterea la o prestigioasa universitate din strainatate.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 12 REZUMAT, 4 APRILIE 2018. Prezenta spectaculoasa a Anei este remarcata imediat de invitatii la concert. Alex o admira ei el pe fata care era indragostita in secret de el si chiar o numeste „femeie spectaculoasa”, deja  remarca diferita de cele cu care o caracterizase de-a lungul timpului prin care ii sublinia mereu ca este „ca o sora” pentru el.

Atmosfera devine extrem de tensionata insa cand isi face aparitia Lazarescu senior, manat de dorinta razbunarii pe cei din familia Caragea dar in special pe Tudor si Alex. Joaca rolul celui care ii vrea binele lui Tudor si il atentioneaza pe acesta ca sotia lui este implicata intr-o relatie extraconjugala. Mai mult decat atat, Dan Lazarescu il asigura pe Tudor ca are si dovezi solide in sprijinul afirmatiei lui.

Lazarescu ii arata pozele facute la barul de langa sala unde Sonia si Alex faceau sport si lucrurile par a capata sens. Cei vizati de acuze, Sonia si Alex, trebuie sa se justifice acum in fata lui Tudor si acesta nu era chiar un lucru usor in lumina tuturor evenimentelor petrecute in ultimele saptamani.

Noile vesti nu au insa cum sa nu afecteze si relatia dintre Alex si Ella, exact ceea ce-si dorea Dan Lazarescu, prosperul om de afaceri care se considera singurul barbat care ar fi putut sa o faca fericita pe logodnica lui Alex.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 79 DE VINERI 24 APRILIE 2015. Zeynep nu pierde nicio oportunitate de a se intalni cu Boran

Delia Ion

BILETUL ZILEI 13 DECEMBRIE 2016. Adversar dificil pentru Arsenal in cursa pentru fotoliul de lider

Bogdan

TITULARIZARE 2016. REZULTATE TITULARIZARE 2016. Profesorii vor afla ce note au luat la Titularizare pe 27 iulie 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult