FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018

Delia Ion
By Delia Ion aprilie 18, 2018 18:13

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018. Viata la conacul familiei Caragea devine din ce in ce mai complicataodata cu trecerea timpului. Desi incearca din rasputeri sa stea departe de Sonia, sotia “nasului” sau, Alex nu rezista sentimentelor pe care le avea pentru ea. Face imprudenta de a se apropia din nou de Sonia fara a banui ca fusesera vazuti de Ioan, cel care oricum nu-l vedea pe Alex cu ochi buni din cauza sentimentelor pe care Ana le avea pentru el.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018. Ioan are oportunitatea de a-i filma cu telefonul mobil pe Alex si Sonia in timp ce erau impreuna in piscina conacului. Mai mult decat atat, realizeaza ca vaporasul parcat in curtea domeniului Caragea fusese loc de momente intime chiar pentru cei doi amorezi si nicidecum de Camy.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018. Din pacate pentru Ioan, Ana se decide sa-i marturiseasca in fata faptul ca-l iubea nebuneste pe Alex. Chiar daca aceasta declaratie era doar o confirmare a ceea ce el stia de mult, Ioan nu primeste bine aceasta veste. Chiar incearca sa riposteze si o avertizeaza pe Ana ca Alex nu este barbatul deosebit pe care ea si-l imagineaza si, mai devreme sau mai tarziu, o va face sa sufere cumplit.

Intregul joc este observat cu o oarecare subiectivitate de Roxana Baicu Popovici care nu ezita sa-i faca servitoarei sale o predictie. Mama Soniei crede ca, in scurt timp, Ana si Alex vor forma un cuplu chiar daca amandoua stiau ca Alex o iubea in secret pe Sonia.

Intr-adevar, Ana incepe sa actioneze conform sentimentelor pe care le avea fata de Alex. Cei doi se apropie din ce in ce mai mult si avem parte chiar de primul sarut dintre ei. Alex ii marturiseste ca a incetat sa o priveasca precum o sora si vede in ea o femeie incantatoare care merita sa fie cucerita.

Apropierea dintre cei doi nu este insa vazuta cu ochi buni de Sonia care ii spune in fata lui Alex ca ea nu va renunta niciodata la el si ca atat corpul ei cat si sufletul ei vor tanji intotdeauna pentru el.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.