14.2 C
România
19 octombrie 2021
FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018.
Viata bate filmul

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Un nou episod din indragitul serial romanesc „Fructul Oprit” este miercuri, 9 mai, la Antena 1. Răsturnări de situație în cel de-al 17-lea episod al serialului “Fructul oprit”! În această seară, de la ora 20.00, Ioan este mai hotărât ca niciodată să dea cărțile pe față și să le arate tuturor care este adevărata relație din Sonia și Alex. Pentru prima dată, Silvia și Mihai Lăzărescu întâmpină probleme în mariaj, iar Silvia simte că este pe punctul de a-și pierde căsnicia.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. În această seară, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla ce se va întâmpla cu relația dintre Alex (interpretat de Petru Păun) și Ana (Cristina Ciobănașu), după ce Ella (Mădălina Anea) a anunțat că este însărcinată cu copilul lui Alex.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Cele trăite alături de Alex o determină pe Sonia să lupte cu aceeași intensitate pentru povestea de iubire dintre ea și Alex. “Ana, pentru mine, nu este o amenințare. Nu o iubești, știu că faci asta ca să-i fie bine lui Tudor.”, este convinsă ea. “Ba o iubesc! Știi de ce? Pentru că Ana are un suflet bun, ea nu ar face rău nimănui! Sonia, de care m-am îndrăgostit, era altfel! Acum, te-ai transformat într-o femeie rea, care nu știe să piardă.” , îi răspunde Alex.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Pe de altă parte, Ioan (Vlad Gherman) nu mai suportă să țină ascuns adevărul despre Alex și Sonia și decide s-o avertizeze pe Ana. “Ana, ascultă-mă! Alex te minte!”, îi spune el.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. “Ana, meriți să știi tot adevărul! Alex nu o să te iubească niciodată pentru că Alex este …”, momentul putând fi urmărit, diseară, într-un nou episod “Fructul oprit”.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Filmulețul de la piscină, în care Alex și Sonia sunt surprinși împreună, își lasă amprenta și asupra cuplului Silvia – Mihai Lăzărescu (Alina Pușcaș și Conrad Mericoffer). După ce descoperă că tatăl său, Dan Lăzărescu (Doru Ana), a avut dreptate în privința celor doi, Mihai încearcă să se apropie mai mult de părintele său. “Simt că îmi pierd căsnicia. Sunt convinsă că Mihai va face orice să afle adevărul!”, îi mărturisește Silvia mamei sale, Roxana (Carmen Tănase).

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Ioan, care se deteriorează pe zi ce trece, Cami încearcă să vorbească cu Ana, în speranța că ea va putea să-l ajute. “Cred că Ioan face o prostie.”, este de părere Cami (Ana Crețu). “Ana, eu cred că Ioan vrea să moară.” , adaugă ea.

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 17 REZUMAT 9 MAI 2018. Toate aceste secvențe, dar și multe alte momente pline de suspans, emoție și dramă, în această seară, de la ora 20.00, în episodul 17 al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1!

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 76 REZUMAT, 4 IULIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 IULIE 2015. Radu si Andrei, vizita surpriza la gardul casei de la Stefanesti

Delia Ion

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii care merg mai departe in etapa urmatoare

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult