DIICOT SEDIU
Social

Functia de procuror sef al DIICOT este disputata de 6 candidati

Functia de procuror – sef a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) este vacanta din 22 noiembrie 2014, cand Alina Bica a fost arestata.

Sapte procurori si-au depus initial candidatura pentru sefia DIICOT, insa luni unul dintre acestia a renuntat.

Conducerea DIICOT ar putea sa ii revina Ioanei Bogdana Albani -procuror-sef in cadrul Serviciului de prevenire si combatere a criminalitatii informatice, lui Catalin-Laurentiu Borcoman – seful DIICOT Brasov, lui Adrian Gluga – procuror-sef al DIICOT Craiova, lui Daniel-Constantin Horodniceanu – procurorul-sef al DIICOT Iasi, Giorgianei Hosu, adjunctul procurorului-sef al DIICOT si actual interimar si Nicolae Lupulescu – procuror militar sef adjunct sectie in cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari, din DNA.

Numirea procurorului- sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ii revine presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii.

Stiri pe aceeasi tema

Un director, un administrator si un sef din Brasov – retinuti de DNA pentru 24 de ore

Corina Alexandru

Unitatile de primiri urgenta ale spitalelor vor primi, incepand de joi, teste rapide COVID-19

Cristiana Petrariu Bota

Kovesi, spionata de agenti Mossad. Cine se afla in spatele spionarii sefei DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult