PAUL WALKER
Filme

„Furios si iute 7”, din 3 aprilie si in cinematografele din Romania

Ultimul film al actorului Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie 2013 intr-un accident rutier, va avea premiera in cinemtografele din Romania pe 3 aprilie. Este cel mai bun, mai spectaculos si mai ambitios film din serie de pana acum, promit cei din spatele camerelor de filmat.

Cu 15 ani in urma, cand a inceput totul, nimeni nu ar fi putut sa prevada destinul pe care avea sa-l urmeze povestea unei echipe de pasionati de curse de strada din L.A., ce s-a transformat intr-una din cele mai indragite si mai faimoase serii de filme din istoria cinematografiei.

In „Furios si iute 7”, Vin Diesel, Paul Walker si Dwaine Johnson conduc distributia care continua aventurile din franciza ce si-a cladit renumele pe viteza. Alaturi de ei ii vom revedea pe Michele Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel și Kurt Russell.

Paul Walker si Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 

Articole asemănătoare

Cornel Garbea, actor la Teatrul Mic din Bucuresti, a murit, anunta Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film

Ioana Badulescu

Teatrul National din Bucuresti va invita la spectacolul „Doua loturi”

Delia Ion

Regizorul Vasile Manta, un nume de marca al Teatrului National Radiofonic, a incetat din viata

Ioana Badulescu