Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Cihan si Dilara isi traiesc povestile de iubire langa Gulseren si Harun

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Un nou episod al indragitului serial turcesc FURTUNA PE BOSFOR este luni, 25 aprilie, la Kanal D. Cu incepere de la ora 20.00, in episodul 43 vedem prin ce peripetii trec Cihan, Gulseren, Dilara si Harun, precum si cele doua fiice Cansu si Hazal, dar si celelalte personaje indragite. Mai jos va prezentam in mare rezumatul episodului 43 din serialul turcesc FURTUNA PE BOSFOR.

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Pe finalul episodului 42 FURTUNA PE BOSFOR am vazut cum Hazal isi lasa parintii fara cuvinte, dupa ce a declarat la televizor ca Dilara si Cihan au aruncat-o in saracie, preferand-o pe Cansu in locul ei. E doar inceputul unor noi serii de greseli. Atat ea, cat si familia ei e trezesc in fata unei situatii dificile, iar Hazal va regreta cele facute. In incercarea de a repara lucrurile, face o alta greseala si asa ajunge sa primeasca una dintre cele mai importante lectii de viata ei.

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Intre timp, Dilara si Harun se apropie si mai mult din punct de vedere sentimental. Candan este puternic afectata de certitudinea iubirii celor doi si isi va pune mintea la contributie pentru a nascoci noi planuri. Ozkan este si el apasat de griji, pentru ca se invinovateste pentru filmuletul cu Hazal dat pe mana lui Harun.

Intre timp, sentimentele lui Cihan pentru Gulseren ating noi culmi si o duce pe frumoasa femeie in afara orasului, unde are un plan: acela de a o cere de sotie.

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Cihan se va logodi cu Gulseren căreia îi ceruse mâna în Yedigöller, un loc de basm si un cadru peisagistic de vis. În timp ce fiecare dintre cei doi trăiesc cele mai fericite clipe din momentul în care au făcut cunoștiință, Cihan, după ce va primi un telefon, va fi nevoit să se întoarcă de urgență la Istanbul.

Vezi si: FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 42 REZUMAT. Cihan se decide sa o ceara in casatorie pe Gulseren

Harun il pacaleste pe Rahmi si ii cere sa-i instaleze un program spion în calculatorul lui Cihan. Intre timp, Ozan, care va deveni pe zi ce trece tot mai tensionat, bănuie că în viața mamei sale se flă cineva, dar nu primeste niciun raspuns de la Dilara.

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 43 REZUMAT. 25 APRILIE 2016. Cihan care a preluat adminstrarea firmei de la Dilara, va semna un parteneriat foarte important cu firma internationala. Harun, care va înnebunide supărare din cauza acestei reușite a lui Cihan, se va hotără să-și folosească și ultimele atuuri pe care le mai deține. Acum pentru Harun sosise momentul să facă cunoștință cu Gulseren.

Toate episoadele Furtuna pe Bosfor sunt aici

Articole asemănătoare

DILA EPISODUL 28 REZUMAT, 9 IUNIE 2015. Dila si Riza au o relatie din ce in ce mai rece

Delia Ion

Protest la Timisoara, peste o mie de oameni se strang in fata Prefecturii

Lucy Ionesco

HOROSCOP 2 MAI 2017. Predictii astrologice pentru ziua de marti!

Delia Ion