FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016
Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 49 REZUMAT, 16 MAI 2016. Dilara are de luat o decizie capitala in privinta sarcinii avute cu Harun

FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016. Cihan cauta prin sertarele Dilarei si, din intmplare, descopera ecografia care demonstra secretul ascuns tuturor de fosta lui sotie: Dilara era insarcinata si urma sa dea nastere unui copilal carui tata era Harun, marele adversar al lui Cihan.

FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016. Este momentul in care Cihan pleaca in graba spre Dilara pentru a da definitiv cartile pe fata. In schimb, Dilara trece printr-o adevarata cumpana. Constienta ca iubitul ei este marele dusman al lui Cihan, Dilara incepe sa-si puna mari semne de intrebare in legatura cu soarta pruncului ei inca nenascut.

FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016. Cum termenul limita in care ar fi putut sa faca o intrerupere de sarcina se apropia de final, Dilara se gandeste cat se poate de serios in privinta viitorului ei si al viitorului pe care l-ar fi putut avea copilasul.

FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016. Tensiunea existenta in ultimele zile intre Gulseren si Cihan ii da idei lui Ozkan care incepe sa se gandeasca din nou la fosta lui sotie ca la o posibila iubita. Ozkan incepe chiar sa-si faca sperante, asa cum isi facusede atatea ori in trecut.

FURTUNA PE BOSFOR 16 MAI 2016. Gulseren era insa departe de a-i raspunde avansurilor lui Ozkan cu aceeasi moneda. In schimb, viata ei devine din ce in ce mai complicatadin momentul in care este martora unui eveniment neasteptat. Se decide sa se implice activ si acest lucru va atrage cu sine si ceva neplaceri.

Harun sufera pentru despartirea de Dilara. Face toate demersurie pentru a o gasi insa incercarile lui raman zadarnice. Cum intotdeauna trebuie sa existe un vinovat, Harun o considera pe Candan drept persoana decisiva care a influentat despartirea dintre el si Dilara.

Harun incepe sa o caute pe Candan, aflata de ceva vreme sub protectia lui Cihan si a lui Yildirim. Firul evenimentelor ajunge in momentul in care viata lui Candan este pusa in primejdie de o lovitura venita dintr-un loc neasteptat.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2017. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de sambata!

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 80 REZUMAT, 3 MARTIE 2015. Famila Akarsu sarbatoreste ziua de nastere a lui Deniz, fetita lui Aylin

Delia Ion

BILETUL ZILEI 4 DECEMBRIE 2016. Liverpool are nevoie de succes in lupta pentru titlu in Premier League

Bogdan