FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016
Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 55 REZUMAT, 6 IUNIE 2016. Cihan se pregateste sa se recasatoreasca formal cu Dilara

FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016. Se apropie reintregirea familiei Gurpinar, chiar daca acest lucru devenea posibil dupa o casatorie formala intre Cihan si Dilara. Se fac pregatiri de nunta chiar si in ziua cea mare. O problema importanta de afaceri il face insa pe Cihan sa ajunga la birou pentru sedinta, chiar in ziua nuntii.

FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016. Sedinta la care participa impreuna cu directorii holdingului pe care il conducea cu atata succes, este intrerupta de frumoasa Ayse, o doctorita psihiatru care intrase din greseala in incaparea in care se decidea viitorul holdingului.

FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016. Cihan o remarca imediat pe Ayse in ceea ce avea sa devina doar prima dintre intalnirile care vor avea loc intre ei.

FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016. Desi peste numai cateva ore avea sa redevina sotul Dilarei, Cihan parea pregatit sa aiba o noua relatie sentimentala care sa-l faca fericit.

FURTUNA PE BOSFOR 6 IUNIE 2016. Candan reuseste sa puna din nou stapanire pe sentimentele si trairile lui Yildirim. Il manipuleaza pe acesta dupa un plan bine stabilit astfel incat afla cateva informatii foarte importante referitoare la viitorul afacerilor lui Cihan.

Ajunge la concluzia ca ar putea reintra in gratiile lui Harun furnizandu-i secretele holdingului lui Cihan insa planurile ii sunt date peste cap de realitate.

In loc sa-i fie de folos, noile informatii ii aduc un prejudiciu important lui Harun care pare ajuns intr-un impas major. De aceasta data, Harun nu mai suporta jocurile lui Candan si decide sa-si puna in aplicare amenintarile facute de-a lungul timpului la adresa avocatei cu care fusese la un moment dat intr-o relatie.

Dilara este pregatita sa redevina sotia lui Cihan. Il asteapta pe acesta in sala in care avea sa aiba loc cununia insa soarta ii demonstreaza ca pentru ea, surprizele inca nu s-au terminat. Dilara este pusa din nou in fata unui eveniment inedit cu implicatii serioase in viata familiei sale.

Related posts

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 REZUMAT, 22 IULIE 2016. Marele secret al lui Arda si Efsun este aflat de cei din cartier

Delia Ion

Cand se da caldura in Bucuresti. RADET vs pretul gigacaloriei pentru bucuresteni in iarna 2016

Lucy Ionesco

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 16 DE VINERI 24 APRILIE 2015. Omer se impaca cu Leyla si aceasta renunta la gandul de a pleca la Istanbul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult