FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016
Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 63 REZUMAT, 4 IULIE 2016. Harun o pune pe Dilara sa aleaga intre el si familia ei

FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016. Lui Harun ii este din ce in ce mai greu sa traiasca departe de Dilara si mai ales de micutul Demir. Incepe sa faca presiuni asupra Dilarei propunadu-i sa inceapa impreuna o noua viata, sa formeze o familie fericita departe de rivalitatea avuta cu Cihan.

FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016. Dilara ajunge in punctul pe care nu si l-ar fi dorit atat de repede. Se duce o adevarata lupta sufleteasca intre partea rationala reprezentata de casnicia formala avuta cu Cihan si partea sentimentala reprezentata de iubiea redevenita foarte puternica fata de Harun.

FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016. Prelungirea perioadei de incertitudine este interpretata insa de Maide drept o dorinta a Dilarei de a-l amagi pe Harun. Atmosfera devine un adevarat butoi cu pulbere dupa ce in presa apare un articol apreciativ pentru viata familiei Gurpinar insotit de poze in care Cihan apare alaturi de Dilara in ipostaze care pareau fericite.

FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016. Harun ramane surprins neplacut de poze la fel cum si Ayse traieste o mica drama dupa ce crezuse ca intre ea si Cihan exista o relatie extrem de fericita.

FURTUNA PE BOSFOR 4 IULIE 2016. Harun este si mai socat cand il vede pe fiul lui alaturi de Cihan. Isi da seama ca a venit momentul pentru a lua o decizie radicala care sa-i ofere familia mult visata.

Cihan il rapeste pe micul Demir cu gandul de a-l transforma intr-o mica arma de santaj. Dilara si Cansu il cauta pe baietel insa Harun ia legatura cu Dilara si ii spune ca ea are de luat o decizie extrem de dificila: ori va parasi actuala familie si va pleca impreuna cu el si cu Demir ori el si Demir vor disparea definitiv din peisaj si Dilara nu isi va mai putea vedea niciodata copilasul nou nascut.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IULIE 2015. Cristi: Cred ca voi vinde masina castigata!

Delia Ion

PROGRAM BANCI DE SF. MARIA – AUGUST 2017. Programul bancilor BRD, Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania pe 14 – 15 august 2017

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Florin a facut o cerere speciala catre sustinatorii sai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult