FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016
Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 66 REZUMAT, 12 IULIE 2016. Dilara este acuzata ca a planuit uciderea lui Candan

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Matusa lui Harun este internata la spital pentru investigatii amanuntite dar si pentru tratament. Harun este informat de Cagatay despre cele intamplate si ajunge cat se poate de repede alaturi de Maide.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Nu peste mult timp, matusa Maide este externata. Ajunge acasa unde ramane sub ingrijire medicala. Harun este ingrijorat de starea de sanatate a matusii sale. Impreuna cu Ayse privesc cu atentie un RMN cerebral apoi Ayse solicita cadrelor medicale informatii suplimentare legate de situatia lui Maide.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Dilara decide sa actoneze impotriva lui Candan pe care o stia tot mai apropiata de fiul ei Ozan. Merge la vila acesteia si ajunge sa o ameninte cu pistolul insa actiunile ei nu par a avea rezultatul scontat. Acolo isi face aparitia si Ozan si situatia se transforma intr-o cearta generala. Ozan incearca sa ia pistolul din mana mamei sale insa din invalmaseala arma se descarca accidental fara insa a vatapa pe vreunul dintre cei trei.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Dilara are parte si acasa de un eveniment neplacut. Il gaseste pe Cihan foarte suparat dupa Azmi ii aratase imaginile in care Dilara era impreuna cu Harun. Cihan o acuza pe Dilara de tradare dupa ce el facuse numeroase sacrificii pentru a-i apara onoarea.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Ajunsa si ea acasa, Cansu gaseste potrivit sa-i ia apararea mamei sale insa Cihan nici nu vrea sa auda explicatiile celor doua si chiar le sugereaza sa paraseasca vila impreuna cu micutul Demir.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Ayse primeste vizita unei femei trecute de prima tinerete care desi pare a face parte din trecutul psihiatrei, nu-i trezeste acesteia niciun fel de amintire.

FURTUNA PE BOSFOR 12 IULIE 2016. Lucrurile incep sa se precipite. Matusa lui Harun o surprinde pe Sema discutand la telefon cu Emine. Servitoarea Dilarei ii spune fostei sale colege ca Dilara, Cansu si Demir fusesera alungate de la vila Cihan. Maide nu poate sa nu se bucure la aflarea acestei informatii.

De atlfel, nu peste mult timp, Dilara primeste un sms de la Harun prin care acesta ii cerea o intalnire in care sa discute despre copil. Dilara ii spune lui Harun ca informatiile lui sunt false si ca Demir este fiul lor insa Harun ii arata suzeta luata de Maide din vila Dilarei, pe baza careia facuse testul ADN care nega posibilitatea ca Harun sa fie tatal copilului.

Complet nemultumita de faptul ca Harun ii punea la indoiala vorbele, Dilara pleaca spre noul ei domiciuliu. I se plange lui Cansu de cele intamplate insa cele doua sunt intrerupte de venirea unui echipaj de politie care o retine pe Dilara sub acuatia de tentativa de ucidere a lui Candan, inpuscata in acea zi de o un foc de arma tras dintr-o masina aflata in mers.

Viata Dilarei pare a deveni un iad. Este condusa la sectia de politie unde i se prezinta acuzatia. Dilara isi exprima dorinta de a fi reprezentata legal de Yildirim, avocatul si prietenul lui Cihan.

Ozkan incearca in continuare sa o impresioneze pe Sevic sub o identitate falsa. Se comporta ca un bogat om de afaceri si o invita pe angajata Dilarei la o terasa de fite unde o trateaza ca pe o printesa: ii comanda mancare aleasa si ii face cadou si un parfum scump.

Cihan este departe de ceste evenimente. Petrece seara alaturi de Ayse la o casa de vacanta. Pentru a nu fi deranjat isi inchide telefonul astfel incat nimeni nu reuseste sa dea de el.

Cansu este descumpanita dupa arestarea mamei sale. Incearca sa dea de Ozan insa acesta, aflat la capataiul lui Candan, nu aude telefonul. Cansu decide sa-l sune pe Deniz care ajunge intr-un suflet langa ea.

Mai tarziu, Cansu ii transmite un sms si lui Rahmi care pleaca de la un joc de poker cu amicii lui Burhan si ajunge la vila unde se intalnesc cu totii. Este prezenta si Hazal care nu pierde ocazia de a se certa cu Cansu desi nu stia nimic din cele intamplate in zilele petrecute alaturi de Ozgur.

De aceasta data, Deniz intervine si o pune la punct pe Hazal insa este impiedicat de Cansu pentru a o pune definitiv la punct.

A doua zi, Cihan isi dechide telefonul si vede mesajele primite de la Cansu. Intelege gravitatea situatiei si merge la sectia de politie. Dilara este dusa in sala de tribunal pentru a i se dezbate cazul.

Sevinc o informeaza pe Maide despre cele intamplate cu Dilara si asa afla si Harun despre cele intamplate cu femeia pe care o iubea atat de mult.

La tribunal lucrurile se complica in momentul in care in sala apare Ozan in calitate de martor al acuzarii.

Articole asemănătoare

BRAVO AI STIL, 7 DECEMBRIE 2016. Andreea are un punct comun cu Iulia Albu

Lucy Ionesco

DILA EPSIODUL 40, 25 IUNIE 2015. Canan il ajuta pe Suat sa-i faca lui Riza un dosar privind uciderea lui Ihsan

Delia Ion

MATRIMONIALE. Lavinia este in cautarea unui baiat care sa stie sa-i puna calitatile in valoare

Delia Ion