FURTUNA PE BOSFOR 13 IULIE 2016
Viata bate filmul

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 67 REZUMAT, 18 IULIE 2016. Dilara este intemnitata dupa marturia depusa de Ozan

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Dilara si cei apropiati ei, prezenti in sala de judecata, raman uimiti de faptul ca Ozan este prezentat in timpul sedintei drept martor principal al acuzarii. Pentru Ozan este un act de mandrie faptul ca poate sa-si infrunte mama si indirect tatal chiar daca in acest fel era pusa in pericol libertatea Dilarei.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Marturia lui Ozan se dovedeste foarte importanta in proces. Dilara este retinuta si dusa catre camerele de detentie. Cansu este complet descumpanita insa nu are puterea de a-si salva mama.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Nu in aceeasi situatie set Hazal care nu pare marcata deloc de evenimentele in centru carora se afla mama ei naturala.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Harun afla ca femeia pe care o iubea atat de mult fusese intemnitata pentru o fapta indreptata impotriva lui Candan.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Primul lui gand este acela de a o salva pe Dilara. Harun cerceteaza locul in care se gaseste Candan si, ajuns in fata ei, trece la amenintari.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Candan nu mai accepta rolul de victima sigura si alege sa-i povesteascalui Ozan tot ceea ce i se intamplase. Candan il povesteste lui Ozan cum fusese amenintat de Harun si reuseste astfel sa-l urneasca pe fiul lui Cihan impotriva lui Harun.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Ayse merge in vizita la Maide impreuna cu Hatice. Ayse nu are de unde sa stie insa care este adevarul legat de Hatice. Aceasta este o veche cunostinta a matusii lui Maide insa cele cele doua ii ascund lui Ayse ca se stiau de multa vreme.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Intre timp, Harun intelege ca informatiile pe care i lefurnizase Maide in legatura cu testul ADN care demonstra ca Alaz Demir nu este fiul lui erau eronate. Isi da seama de greseala si ii cere Dilarei sa-l ierte insa, de aceasta data, mama fiului sau nu pare dispusa sa dea inapoi.

FURTUNA PE BOSFOR 18 IULIE 2016. Disperat, Harun crede ca singura sansa de a-si vedea copilul este sa se furiseze la vila Dilarei. Trece la actiune insa are surpriza de a da ochii cu Cihan venit la conac impreuna cu Cansu pentru a-l lua pe Alaz Demir.

Stiri pe aceeasi tema

Mirela Boureanu Vaida a trait o experienta limita la volan: M-a traumatizat, a fost un mare soc psihic

Delia Ion

BILETUL ZILEI 12 IUNIE 2017. Incep partidele din preliminariile CE de tineret

Bogdan

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 43 REZUMAT, 11 MAI 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult