Gabi Firea se declara dezamagita de declaratiile presedintelui Iohannis: Romanii nu au votat pentru scandal si incitare la ura

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 24, 2017 17:23

Gabi Firea se declara dezamagita de declaratiile presedintelui Iohannis: Romanii nu au votat pentru scandal si incitare la ura

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, s-a declarat, marti, „profund dezamagita” de afirmatiile facute, luni seara, de presedintele Klaus Iohannis, pe care le-a catalogat drept mesaje care dezbina si instiga la ura, in total dezacord cu dorintele romanilor care au votat la alegerile din 11 decembrie.

“Regret ca in aceasta perioada, din nefericire, de la cel mai inalt nivel politic se transmit mesaje care nu au legatura cu dorintele romanilor, cu sufletul romanilor, cu ceea ce au votat romanii la 11 decembrie. Romanii au votat pentru o viata mai buna. Romanii nu au votat pentru scandal, pentru incitare la ura, pentru dezinformare.

Sunt profund dezamagita de cele afirmate aseara (luni seara – n.r.) de la cea mai inalta tribuna, de la Palatul Cotroceni, lucruri neadevarate, lucruri care ii dezbina si care nu ii unesc pe romani. Sunt total in dezacord cu ceea ce s-a afirmat aseara si sunt convinsa ca cei mai multi romani gandesc asa cum spun eu, si anume: romanii au votat la 11 decembrie pentru o viata mai buna pentru o Romanie libera si prospera”, a spus Gabriela Firea.

Citeste si: Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie ’89 cere suspendarea presedintelui Iohannis

REFERENDUM PENTRU GRATIERE, ANUNTAT DE IOHANNIS: Politicienii dau o lovitura de gratie statului de drept

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.