Gabriel Badea-Paun, un roman stabilit in Franta, va interpreta rolul locotenentului Columbo in noua serie a filmului
FilmeLifestyle

Gabriel Badea Paun, un roman stabilit in Franta, va interpreta rolul locotenentului Columbo in noua serie a filmului

Un roman va interpreta rolul personajului principal din noua serie a celebrului film Columbo. Este vorba de Gabriel Badea Paun, un roman stabilit la Paris, noua serie fiind realizata de Netflix si studiourile Claptrap, potrivit istoricului Adrian Cioroianu care citeaza o informatie oferita de publicatia CestQuoiCa.org.

Potrivit sursei citate, noua serie Columbo va avea trei sezoane a cate 10 episoade, iar filmarile vor debuta la inceput de aprilie in SUA. Primele episoade vor fi filmate in alb-negru, ca omagiu adus inceputului televiziunii.

Istoric si eseist, Gabriel Badea Paun este membru al apreciatei trupe de actori amatori „Le Bobard” din Paris. In varsta de 47 de ani, romanul a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti, este doctor „magna cum laude” in istoria artei al Universitatii Paris IV-Sorbona cu teza „Antonio de La Gandara (1861-1917), un portraitiste de la Belle Epoque (2005)”.

Gabriel Badea Paun este autorul a cinci volume, aparute la Bucuresti si Paris intre 1997 si 2008, a fost distins cu Premiul „Alexandru Tzigara-Samurcas – Fundatia Magazin Istoric”, 2010 Medalia pentru Loialitate Regele Mihai, 2010 si este Cavaler al Ordinului Meritul Cultural, 2009.

Iata ce a scris Adrian Cioroianu pe pagina sa de Facebook:

O stire placuta si surprinzatoare! Site-ul de stiri parizian CestQuoiCa.org anunta ca la Hollywood (SUA) s-a decis continuarea faimosului serial de televiziune „COLUMBO”, celebru in toata lumea – inclusiv in Romania, unde acel simpatic politist/personaj ne-a colorat chiar si cei mai opaci ani ai comunismului!

Marea surpriza este ca rolul „locotenentului Columbo” va fi jucat de un francez de origine romana: dl Gabriel Badea Paun – membru al apreciatei trupe de actori amatori „Le Bobard” din Paris si, totodata, cunoscut unora dintre dvs. prin cartile sale de Istorie sau de Istoria Artei (unele traduse si in romaneste).

Noua serie COLUMBO va cuprinde trei sezoane a cate 10 episoade, va fi realizata de televiziunea Nietflix si de studiourile „Claptrap” (Los Angeles), iar filmarile vor debuta la inceput de aprilie a.c. Primele episoade vor fi filmate in alb-negru, ca omagiu adus inceputului televiziunii„.

Articole asemănătoare

Kenzo Takada, celebrul designer japonez fondator al casei Kenzo, a murit din cauza Covid-19

Lucy Ionesco

Psiholog: Sovismul cultural, o atitudine nociva care s-a propagat in ultimile decenii in Romania si care poate naste curente extrem de periculoase pentru societate

Lucy Ionesco

Adina Gherasim, bomba sexy de la Romanii au Talent. FOTO

Bogdan