Gabriel Biris, numit secretar de stat in Ministerul Finantelor
Politica

Gabriel Biris, numit secretar de stat in Ministerul Finantelor

Avocatul Gabriel Biris va fi numit, in perioada imediat urmatoare, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP). Declaratia a fost facuta de avocatul Gabriel Biris pentru Agerpres. Numirea sa la Ministerul Finantelor ar urma sa aiba loc zilele urmatoare. In prezent, Ministerul Finantelor are trei secretari de stat.

„Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Am avut o discuție cu cei din minister și am agreat un anumit mod de acțiune, de lucru. În momentul de față, aștept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel și din partea celor care mi-au propus. Există niște proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor și de director la Direcția de fiscalitate”, a declarat Gabriel Biris, pentru Agerpres.

Gabriel Biriș declara, la începutul lunii octombrie, că investițiile din România sunt la minime istorice, iar autoritățile ar trebui să încurajeze stimularea acestora.

„Modul în care se transferă bunăstarea nu este unul care să genereze foarte mult optimism. Noi în această fuziune creată de o aparentă bunăstare deja am început să repetăm greșelile trecutului. Adică punem gaz pe foc, în loc să stimulăm investițiile. În toate raportările cu privire la nivelul investițiilor o să vedeți că sunt la minime istorice. Anul trecut a fost groaznic, anul acesta este un pic mai bun, dar un pic mai bun pentru că se raportează la ceva groaznic”, a explicat avocatul.

Foto: businessmagazin.ro

Stiri pe aceeasi tema

Basescu a adus o amenda de la CNA postului B1 TV

Cristiana Petrariu Bota

PSD decide daca va organiza un miting de sustinere pentru premierul Viorica Dancila

Ioana Badulescu

Congresul PSD din 10 martie, maraton pentru toate functiile de conducere, cu exceptia postului de presedinte. Singura Opozitie pentru noul PSD va fi realitatea din Romania

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult