Gabriel Cotabita ar putea fi deconectat de la aparate
Lifestyle

Gabriel Cotabita a fost operat, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator la hotelul Hilton

Indragitul cantaret Gabriel Cotabita a fost supus unei interventii chirurgicale, vineri dupa-amiaza, la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este in prezent stabila, potrivit unor surse medicale citate de Antena 3. Gabriel Cotabita a fost supus unei operatii de coronarografie, in prezent fiind ventilat mecanic. 

Amintim ca Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient, vineri, la hotelul Hilton, iar in urma manevrelor de resuscitare la care a fost supus minute bune, corpul sau a raspuns pozitiv, reluandu-si functiile vitale.

Potrivit medicilor, Gabriel Cotabita a suferit o tulburare maligna de ritm cardiac. In astfel de situatii, inima o ia razna, bate atât de tare încât sangele nu mai poate fi pompat în organism. Sistemul circulator cedează si subit intervine starea de inconştienţa.

Gabriel Cotabiţă are de ceva vreme probleme cu inima. Într-un interviu acordat recent, el declara că, printre alte metode de tratament, a ales-o şi pe cea naturistă.

Foto: andreipartos.ro

Articole asemănătoare

Ministerul Sanatatii ne recomanda sa evitam expunerea prelungita la frig si sa consumam alimente bogate in proteine, fructe si legume

Ioana Badulescu

Probleme mari la o televiziune care detine drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga I

Lucy Ionesco

Documentarul DEZASTRUL DIN COLECTIV, difuzat duminica, 13 martie, de Discovery Channel

Lucy Ionesco