Gabriel Mafa „Negru”, bateristul si fondatorul grupului Negura Bunget, a murit la doar 42 de ani
Life

Gabriel Mafa „Negru”, bateristul si fondatorul grupului Negura Bunget, a murit la doar 42 de ani

Doliu in lumea muzicii romanesti. Gabriel Mafa „Negru”, bateristul si fondatorul grupului Negura Bunget, a murit la varsta de numai 42 de ani. Informatia a fost facuta publica de unul dintre colegii de trupa pe o retea de socializare.

Bateristul si fondatorul grupului Negura Bunget, Gabriel Mafa „Negru”, a incetat din viata marti, iar colegii, prietenii si toti cei care l-au cunoscut se declara indurerati de aceasta pierdere.

„Cu durere in suflete, va informam despre moartea prietenului si colegului nostru, Gabriel Mafa „Negru”, care a murit astazi, 21 martie 2017, la varsta de 42 de ani. Regretam profund incetarea din viata a omului care a cladit si sustinut Negura Bunget, si care s-a dedicat intreaga viata lucrurilor sacre din cultura noastra, aducand-o la viata prin muzica si transmitand-o diverselor generatii de pretutindeni. Speram ca legatia sa va continua sa incante si sa consoleze pe aceia pe care i-a lasat in urma. Cu regret si tristete, transmitem sincere condoleante familiei sale, si acelora care l-au cunoscut si indragit in aceasta viata”, a scris Tibor Kati pe Facebook.

Foto: Facebook

Stiri pe aceeasi tema

VISUL REGELUI, EPISODUL 34. Baekjanii ocupa cetatea Daeyaseong

Bogdan

Mireasa pentru fiul meu 2 noiembrie. Inca doua cupluri puse sub semnul intrebarii

Bogdan

Exercitiu de transport “curat” in Bucuresti. Vino sambata, 13 iulie, la marsul bicicletelor si al masinilor eco-friendly

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult