Gabriel Oprea, despre apartenenta la un serviciu secret: Sunt general in rezerva al Armatei Romane, cu gradele la vedere

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 19, 2016 17:55

Gabriel Oprea, despre apartenenta la un serviciu secret: Sunt general in rezerva al Armatei Romane, cu gradele la vedere

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a comentat pe pagina sa de Facebook informatiile privind apartenenta sa la un serviciu secret roman. Gabriel Oprea afirma ca este general in rezerva al Armatei Romane, cu gradele la vedere, astfel ca toata cariera sa este publica si cunoscuta de mass-media.

Totodata, Gabriel Oprea a subliniat ca nu a obligat pe nimeni sa angajeze sau sa dea afara vreun angajat si a atras atentia celor care invoca numele sau sa inceteze.

“În legătură cu speculațiile vehiculate ieri privind apartenența mea la un serviciu secret românesc, vreau să precizez următoarele:

Sunt general în rezervă al Armatei Române, cu gradele la vedere, iar toată cariera mea este publică și cunoscută presei. Îi invit pe cei care doresc să verifice încă o dată detaliile carierei mele să o facă în mod responsabil și riguros.
Nu am obligat pe nimeni să angajeze sau să dea afară pe cineva din nicio instituție publică sau privată.

Îi rog pe cei care invocă numele meu în tot felul de răfuieli personale să înceteze. Nu este corect nici față de mine, nici față de publicul pe care îl induc în eroare”, a scris Gabriel Oprea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.