Firea acuza Administratia Prezidentiala ca a izolat-o la receptia de la Cotroceni, astfel incat presedintele sa nu dea mana cu ea
SocialȘtiri locale

Gabriela Firea a fost operata laparoscopic intr-un spital din Bucuresti din cauza unei afectiuni gastro-intestinale acute

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost fost supusa unei operatii laparoscopice cauzata de o afectiune gastro-intestinale acuta. Firea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care explica faptul ca interventia a avut loc intr-un spital din Bucuresti, precizand ca medicii sunt ”la fel de buni ca in orice centru medical european”.

”Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a atasat mesajului sau si o fotografie in care apare alaturi de medicul Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino. ”Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti”, a mai scris primarul general al Capitalei.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Articole asemănătoare

Controlorii de trafic de la ROMATSA ar putea intra in greva generala

Lucy Ionesco

Sicriul Reginei Ana a fost asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal

Lucy Ionesco

O noua taxa de poluare este pregatita de Guvern cu aplicare posibil din 2017

Ioana Badulescu