Gabriela Firea
Politica

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a delarat, la emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, că nu se gândește să candideze la președinția României, așa cum ar fi lăsat să se înțeleagă președintele social democrat, Liviu Dragnea.

”Am spus și repet. Sunt soție, sunt mamă a trei băieți, familia mea merită mai mult decât o mamă care pleacă dimineața și vine seara acasă. (…) Am spus că, dacă cetățenii din București vor decide să mai primesc un mandat după finalizarea acestuia, deci peste trei ani și ceva, voi prelua această responsabilitate pentru că proiecte pe care le lansez acum se vor finaliza, undele dintre ele, până la finalul mandatului, altele începute spre exemplu anul viitor, vor fi în continuare.

(…) Printre prioritățile mele nu se numără gândul sau proiecția unei candidaturi la Președinția României, mă onorează faptul că domnul președinte Dragnea, și poate că și alte personalități, s-au gândit la mine că ar fi posibilă o astfel de postură, așa cum s-a întâmplat și la Primăria Capitalei, (…) nu m-am dus eu să spun vreau să fiu candidatul”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Stiri pe aceeasi tema

Andrei Plumb nu va fi candidatul PSD la Primaria Targoviste

Cristiana Petrariu Bota

Prima sedinta a Parlamentului a fost condusa de un deputat AUR

Ioana Badulescu

Gabriela Firea, primarul Capitalei, nu mai vrea evenimente in buricul targului, care sa paralizeze centrul Bucurestiului

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult