Gabriela Firea
Politica

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a delarat, la emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, că nu se gândește să candideze la președinția României, așa cum ar fi lăsat să se înțeleagă președintele social democrat, Liviu Dragnea.

”Am spus și repet. Sunt soție, sunt mamă a trei băieți, familia mea merită mai mult decât o mamă care pleacă dimineața și vine seara acasă. (…) Am spus că, dacă cetățenii din București vor decide să mai primesc un mandat după finalizarea acestuia, deci peste trei ani și ceva, voi prelua această responsabilitate pentru că proiecte pe care le lansez acum se vor finaliza, undele dintre ele, până la finalul mandatului, altele începute spre exemplu anul viitor, vor fi în continuare.

(…) Printre prioritățile mele nu se numără gândul sau proiecția unei candidaturi la Președinția României, mă onorează faptul că domnul președinte Dragnea, și poate că și alte personalități, s-au gândit la mine că ar fi posibilă o astfel de postură, așa cum s-a întâmplat și la Primăria Capitalei, (…) nu m-am dus eu să spun vreau să fiu candidatul”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Articole asemănătoare

USR refuza sa faca parte din Guvernul Orban: Vom intra la guvernare doar dupa alegerile parlamentare anticipate

Lucy Ionesco

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi: PNL si USR trebuie sa aiba un drum comun, nu orgolii fara relevanta politica

Ioana Badulescu

Ministrul Culturii l-a demis pe coordonatorul Centenarului. Motivul: Lipsa unui concept unitar, a unor actiuni bine definite si obiective coerente

Ioana Badulescu