Gabriela Firea, intre aplauze fake si huiduieli reale. G4media: Firea a vrut sa pluteasca pe valul popularitatii Simonei Halep
Politica

Gabriela Firea, intre aplauze fake si huiduieli reale. G4media: Firea a vrut sa pluteasca pe valul popularitatii Simonei Halep

„Momentul adevărului pentru Firea și PSD. De la aplauze fake la huiduieli reale” este articolul semnat de Cristian Pantazi pe site-ul g4media.ro. „Îmbătată de aplauzele falsificate de la mitingul-butaforie, Gabriela Firea a vrut să plutească pe valul popularității Simonei Halep” subliniaza autorul articolului de opinie, adaugand ca „pentru Firea, acesta e momentul în care începe oficial coborârea pe toboganul politicii”.

„Îmbătată de aplauzele falsificate de la mitingul-butaforie, Gabriela Firea a vrut să plutească pe valul popularității Simonei Halep, așa cum o face de doi ani încoace cu toate pseudo-vedetele care trăiesc din banii Primăriei. Aterizarea în realitate a fost dură. Huiduielile similare cu cele încasate de Elena Udrea la Gala Bute în 2011 semnalează o stare de spirit imposibil de falsificat, oricâți bani și amenințări ar pune PSD și baronii la bătaie.
Românii nu pot fi prostiți la nesfârșit. Sigur, PSD a mințit ca în 1001 de nopți în 2016 și a câștigat tot, pe fondul demobilizării Opoziției. Dar, de atunci încoace, publicul își amintește zilnic de rețeta guvernărilor PSD: corupție, populism, minciună instituționalizată, abuz de putere.

Firea e exponent de vază al partidului său. Conduce orașul într-un stil dezastruos, drenând resursele uriașe în beneficiul unei clici construite pe axa Voluntari – Constanța. Incompetența ei managerială e egalată doar de apetența pentru show, imagine și sclipici. Asta a și dus-o în situația penibilă de la Arena Națională, dorința insațiabilă de a parazita succesul altcuiva.

Simona Halep e etica muncii personificată. Gabriela Firea e opusul. Politician cu o bună cunoaștere a mecanismelor de auto-promovare, Firea a ajuns primar al Capitalei fără să știe o boabă despre administrație.

După o campanie electorală cu promisiuni abracadabrante, Firea a petrecut doi ani fără să facă nimic pentru oraș. A înființat 20 de firme căpușate de rude și pile de la partid, a făcut zeci de festivaluri și șușanele plătite gras, a vopsit monumentele istorice și a complotat non-stop cu anturajul său pentru a prelua șefia PSD. Nimic nu a rămas în urma ei, cu excepția unor banale autobuze. Turcești, evident.

Pentru Firea, acesta e momentul în care începe oficial coborârea pe toboganul politicii”.

Articolul integral il puteti citi pe site-ul g4media.ro.

Stiri pe aceeasi tema

Dancila, despre declaratia sa legata de „autisti”: Nu am vrut sa fac nicio analogie. O sa le spun organizatiilor ca nu a fost intentia mea

Ioana Badulescu

Liviu Dragnea a venit pana la urma la parada de 1 Decembrie, desi initial anuntase ca nu va participa

Ioana Badulescu

Trei senatori ALDE au trecut in grupul parlamentar PSD. Printre ei si Teodor Melescanu

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult