Gabriela Firea, intre aplauze fake si huiduieli reale. G4media: Firea a vrut sa pluteasca pe valul popularitatii Simonei Halep
Politica

Gabriela Firea, intre aplauze fake si huiduieli reale. G4media: Firea a vrut sa pluteasca pe valul popularitatii Simonei Halep

„Momentul adevărului pentru Firea și PSD. De la aplauze fake la huiduieli reale” este articolul semnat de Cristian Pantazi pe site-ul g4media.ro. „Îmbătată de aplauzele falsificate de la mitingul-butaforie, Gabriela Firea a vrut să plutească pe valul popularității Simonei Halep” subliniaza autorul articolului de opinie, adaugand ca „pentru Firea, acesta e momentul în care începe oficial coborârea pe toboganul politicii”.

„Îmbătată de aplauzele falsificate de la mitingul-butaforie, Gabriela Firea a vrut să plutească pe valul popularității Simonei Halep, așa cum o face de doi ani încoace cu toate pseudo-vedetele care trăiesc din banii Primăriei. Aterizarea în realitate a fost dură. Huiduielile similare cu cele încasate de Elena Udrea la Gala Bute în 2011 semnalează o stare de spirit imposibil de falsificat, oricâți bani și amenințări ar pune PSD și baronii la bătaie.
Românii nu pot fi prostiți la nesfârșit. Sigur, PSD a mințit ca în 1001 de nopți în 2016 și a câștigat tot, pe fondul demobilizării Opoziției. Dar, de atunci încoace, publicul își amintește zilnic de rețeta guvernărilor PSD: corupție, populism, minciună instituționalizată, abuz de putere.

Firea e exponent de vază al partidului său. Conduce orașul într-un stil dezastruos, drenând resursele uriașe în beneficiul unei clici construite pe axa Voluntari – Constanța. Incompetența ei managerială e egalată doar de apetența pentru show, imagine și sclipici. Asta a și dus-o în situația penibilă de la Arena Națională, dorința insațiabilă de a parazita succesul altcuiva.

Simona Halep e etica muncii personificată. Gabriela Firea e opusul. Politician cu o bună cunoaștere a mecanismelor de auto-promovare, Firea a ajuns primar al Capitalei fără să știe o boabă despre administrație.

După o campanie electorală cu promisiuni abracadabrante, Firea a petrecut doi ani fără să facă nimic pentru oraș. A înființat 20 de firme căpușate de rude și pile de la partid, a făcut zeci de festivaluri și șușanele plătite gras, a vopsit monumentele istorice și a complotat non-stop cu anturajul său pentru a prelua șefia PSD. Nimic nu a rămas în urma ei, cu excepția unor banale autobuze. Turcești, evident.

Pentru Firea, acesta e momentul în care începe oficial coborârea pe toboganul politicii”.

Articolul integral il puteti citi pe site-ul g4media.ro.

Related posts

Rezultate obtinute in Diaspora la alegerile prezidentiale 2019, primul tur. Date partiale

Lucy Ionesco

Basescu, suparat pe Iohannis: Instiga la nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitive

Lucy Ionesco

Liviu Dragnea conduce prima sedinta a PSD in calitate de sef

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult