Gabriela Firea: Sunt alaturi de Olguta Vasilescu. Ii doresc sa se poata apara in conditii de libertate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 31, 2016 13:41

Gabriela Firea: Sunt alaturi de Olguta Vasilescu. Ii doresc sa se poata apara in conditii de libertate

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a reactionat dupa retinerea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. Gabriela Firea a declarat, joi, ca este alaturi de ea si ii doreste sa se poata apara in conditii in libertate.

“Sunt alaturi de Olguta Vasilescu, sunt alaturi de familia sa. Este mama, imi dau seama cat de mult sufera un copil si parintii unui om politic atunci cand il vad in catuse, cand il vad la institutii. Asteptam cu totii sa ajunga astazi in fata judecatorului”, a spus Gabriela Firea.

Totodata, Gabriela Firea a adaugat ca fiecare trebuie sa raspunda pentru actiunile sale, insa a afirmat ca nu poti sa nu fii aproape de un om pe care il cunosti.

Vezi si: Valeriu Zgonea, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a fost retinuta

Vezi aici cele mai noi stiri din sectiunea Politica

“I-am dorit sa fie libera, sa se poata apara in conditii de libertate, niciodata nu ne-am opus actiunilor justitiei. Credem ca fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale, dar nu poti sa nu fii aproape de un om pe care il cunosti, de un coleg, in astfel de momente si sa ii doresti tot binele din lume, sanatate si libertate, ca sunt cele mai de pret”, a mai spus Gabriela Firea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.