GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. Pentru prima oara in istoria show-ului "Bravo ai Stil", concurentele fac un tur de forta.
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. Clasamentul juriului si publicului are o singura preferata

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. O noua editie a galei „Bravo ai Stil” a fost sambata, 12 mai, la Kanal D. Nu a fost o editie eliminatorie nici de aceasta data. Brigada sexy a acordat cele trei puncte pentru Silvia, astfel ca in clasamentul juriului, Silvia a depasit-o pe Iuliana si s-a instalat pe primul loc. Pe locul doi a fost Iuliana, pe trei Beatrice la egalitate cu Alina, pe patru Denisa, pe cinci Marisa si pe ultimul loc Otilia.

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. In clasamentul publicului, in topul preferintelor este Silvia cu 30,2%. „Va iubesc de innebunesc”, a exclamat Silvia fericita ca si saptamana aceasta se mentine pe primul loc.

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. Amintim ca in gala de saptamana trecuta, cea mai votata de public a fost Silvia, concurenta fiind pe locul I in topul preferintelor telespectatorilor, cu 28,9%. 

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. Pentru prima oara in istoria show-ului „Bravo ai Stil”, concurentele au facut un tur de forta. Gala a inceput cu emblematicii ani ’20 si a continuat cu decadele urmatoare care marcheaza stilul nostru vestimentar.

Iti recomandam: Cum a fost GALA BRAVO AI STIL de saptamana trecuta. Clasament

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. Bravo, ai stil! All Stars – Pentru prima oara in istorie, fetele fac un adevarat tur de forta! Nu rata Gala 16! Nu o rata de la 23:15! Amintim ca ultima concurentă eliminată din concurs a fost Larisa. Concurentele au respirat ușurate și săptămâna trecută, întrucât gala s-a terminat fără eliminări. De data aceasta, concursul se încheie cu un final dur. O concurentă pleacă acasă în gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS din 12 mai 2018.

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. Silvia, Marisa și Iuliana sunt cele trei câștigătoare ale sezoanelor trecute ale emisiunii Bravo, ai stil!, iar jurații au mari așteptări de la ele. Desigur, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! ALL STARS ar putea fi o surpriză pentru toată lumea. În concurs mai sunt 7 concurente, iar până la finala din luna iulie se pot produce schimbări și răsturnări de situație.

GALA BRAVO AI STIL 12 MAI 2018. LIVE KANAL D. In gala „Bravo ai Stil” de saptamana trecuta, care a avut ca tematica “Summer Party”, concurentele au reusind mai mult sau mai putin sa intruneasca cerintele juriului. Concurenta care a adunat cele mai multe puncte din partea juratilor este Alina, cu 19 puncte, pe locul secund, la egalitate, s-au clasat Silvia, Iuliana si Marisa, cu cate 13 puncte fiecare, iar pe locul trei a fost Denisa, cu 12 puncte. Alina este cea care a ocupat, in locul Denisei, fotoliul imunitatii.

Preferata publicului a fost Silvia, concurenta fiind pe locul I in topul preferintelor telespectatorilor, cu 28,9%. Nu ratati competitia “Bravo, ai stil! All Stars’, de luni pana vineri, de la ora 16:30 si sambata, de la ora 23:15, Gala saptamanii.

Related posts

ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 17, 21 SEPTEMBRIE 2015. Gahui devine consoarta a regelui

Delia Ion

NOUL SEZON MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017 – 3 SEPTEMBRIE 2016. Concurenti surpriza in noul sezon MPFM 6

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut: Vreau sa te sarut pasional pana-ti umflu buzele!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult