GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. LIVE. Gala fara concurente eliminate insa cu o mare surpriza venita din partea lui Catalin Botezatu

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 17, 2018 16:45

GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. LIVE. Gala fara concurente eliminate insa cu o mare surpriza venita din partea lui Catalin Botezatu

Silvia, Denisa si Larisa s-au clasat pe primul loc in topul preferintelor juratilor. Marisa s-a aflat pe locul 2. Alina, Otilia si Beatrice au fost la egalitate; la fel si Andreea, Emiliana si Iuliana.

Denisa a primit trei puncte din partea lui Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau, iar astfel ocupa fotoliul imunitatii.

Iata topul in preferintele telespectatorilor: Locul 3 – Denisa – 19,2%

Locul 2 – Marisa – 19,3%

Locul 1 – Iuliana – 22,4% + trei stele bonus. Asadar, Iuliana este cea care va pleca la Paris alaturi de Catalin Botezatu pentru a vedea ce inseamna moda in adevaratul sens al cuvantului.

GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. O editie incendiara de gala a emisiunii “Bravo ai Stil. All Stars!” este sambata, 17 februarie, la Kanal D, incepand cu ora 23.15. Concurenta eliminata in aceasta seara din gala “Bravo ai Stil” cu tema “Nopti orientale” nu a reusit sa impresioneze juriul emisiunii si telespectatorii. Tema galei este “Nopti orientale”, iar fetele ne promit o seara incendiara. 

GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. LIVE. Asadar sambata seara, de la ora 23.15, vedem o noua gala “Bravo ai Stil” la Kanal D. “Nopti orientale” este tematica acestei editii, ramane de vazut daca fetele se vor ridica la asteptarile juratilor Catalin Botezatu, Raluca Badescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu.

GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. Denisa si-a atacat adversarele inaintea Galei din aceasta seara! Concurenta a postat un mesaj dur pe contul ei de Instagram: “Imaginati-va doar cum ar fi reactionat “cersetoarele” de stelute in situatia mea”.

Pe masura ce timpul trece rivalitatile intre concurente devin tot mai mari la “Bravo, ai stil! All Stars”. Inaintea Galei din aceasta seara Denisa a lansat din nou un atac la adresa celorlalte concurente.

Iata ce a postat Denisa pe contul ei de Instagram:

“Le-a scos din minti reactia mea la momentul in care mi-au fost retrase trei stelute pentru faptul ca mi-a sunat telefonul in geanta. Imaginati-va doar cum ar fi reactionat “cersetoarele” de stelute in situatia mea.

“Nu-i bai, are balta peste! Am agenda mea, nu ma demoralizeaza atata lucru. Ce a fost de aratat, ati vazut. Tinuta a fost apreciata si voi ati cules informatia. Asta e castigul meu pentru emisia de ieri. Cardul s-a organizat si au pornit la atac virulent. Cainii latra, ursul trece! Am sa le dau “ignore”, stiu exact ce am de facut. Multumesc juriului profesionist si echilibrat!

“Diseara de la ora 23.15 urmeaza gala noua la KanalD. Nopti orientale. Sa vedem daca vor tine pasul cu noi. Votul este gratuit. Am nevoie de voi, va iubesc si va respect! Votati stilul curat si la propriu si la figurat! Stam grupati si parfumati si facem diferenta, IMPREUNA!”.

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.