GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. Beatrice este concurenta eliminata

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 18, 2017 14:57

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. Beatrice este concurenta eliminata

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. O noua editie de gala a emisiunii “Bravo ai Stil” a fost sambata, 18 noiembrie, la Kanal D. Anca si Beatrice au ajuns in cursa pentru eliminare, in gala “Bravo, ai stil!”, iar la final Beatrice a fost concurenta care a plecat acasa, ea fiind cea mai putin populara in randul preferintelor publicului.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. In cadrul celei de-a douasprezecea Gale a show-ului “Bravo, ai stil!”, Beatrice a spus adio competitiei si titlului de Cea mai stilata femeie din Romania.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. In urma punctelor oferite de jurati, Iuliana s-a clasat pe primul loc in preferintele acestora, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Bianca, cu 15 puncte si de Emiliana, cu 12 puncte.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. Beatrice a fost codasa clasamentului, cu 7 puncte. La duel, alaturi de aceasta, s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarilor din partea rivalelor sale. Dupa dezbateri, cele 3 puncte bonus oferite de Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau, au mers catre Iuliana, fata acumuland un total de 23 de puncte in aceasta seara de Gala.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. In urma voturilor din partea telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Bianca, cu 25%; din cauza faptului ca Beatrice a obtinut doar 2,8% din partea fanilor, fata a fost eliminata din concurs.

Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

_________________________ 

Dupa momentul concurentei Naba, Alex Velea se ridica si danseaza impreuna cu aceasta. La un moment dat, artistul face o saritura demna de un sportiv adevarat, un flick-flack care ii lasa la vedere patratelele lucrate la sala de forta.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. “Doamne, de abia acum am vazut partea pozitiva a iernii! Mi-am dat jos si ochelarii ca sa vad mai bine! Ati chemat militia pentru mine, la poarta? Sau macar o salvare mica? Velea este belea rau”, spune juratul.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. Intreg momentul, dar si reactiile celorlati le puteti vedea in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.