GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. Concurenta eliminata cu un pas inainte de semifinala
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. Concurenta eliminata cu un pas inainte de semifinala

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. O noua gala „Bravo ai Stil” a fost sambata, 2 Iunie, la Kanal D. Concurentele au defilat in gala cu dress code costumul de baie. Juriul format din Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu au decis care dintre concurente merita stelute, iar la final am avut o concurenta eliminata din gala „Bravo ai Stil”: este vorba de Otilia, care s-a aflat in cursa de eliminare alaturi de Beatrice. Iuliana, Silvia si Marisa au fost concurentele protejate, astfel ca singurele variante pentru nominalizare sunt Alina si Beatrice.

Silvia este ultima concurenta care ocupa fotoliul imunitatii, pentru ca  acest fotoliu nu va mai exista, in conditiile in care mai sunt doar doua saptamani pana la marea finala. Doar cinci concurente au mai ramas la „Bravo ai Stil”, iar saptamana viitoare vom avea semifinala competitiei.

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. UPDATE: Otilia paraseste concursul „Bravo ai Stil” pentru ca a avut doar 1,7% din voturile publicului. 

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. UPDATE: Otilia si Marisa intra in cursa eliminarii. Otilia in urma clasamentului juriului si Beatrice in urma nominalizarilor din platou. Marisa a avut ultimul cuvant la nominalizari si, intre Beatrice si Alina, aceasta a ales-o pe Beatrice.

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. UPDATE: Marisa se claseaza pe primul loc in gala din aceasta seara, cu 20 de puncte, dupa ce a primit trei puncte de la gasca vesela a baietilor. Initial, la voturile juriului, Alina s-a clasat pe primul loc.

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la 22:00, la Kanal D, o concurenta va fi eliminata chiar la un pas de semifinala. Otilia ii va impresiona la maximum, atat pe juratii emisiunii, cat si pe cei trei barbati din brigada sexi a show-ului, Alex Velea, Bogdan Vladau si Victor Slav.

Vezi aici ultimele stiri despre „Bravo ai Stil. All Stars”

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. Concurenta respecta intru totul tematica emisiunii si isi face aparitia intr-un costum de baie care ii pune in valoare silueta. Momentul ei pe scena este demn de un catwalk strabatut cu gratie de modelele Victoria’s Secret; alaturi de ea isi va face aparitia si un tanar care le va da palpitatii celor din platou, in momemtul in care executa miscari de parkour, in timp ce Otilia pozeaza in costum de baie.

“Costumul de baie arata impecabil, numarul pus in scena a fost <wow>. Mi-a placut foarte mult! Mi se pare ca esti foarte bine pentru aceasta Gala”, i-a spus Victor Slav Otiliei.

Intreg momentul il veti putea urmari in Gala din aceasta seara, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Apropierea dintre Adriana si Valentina, prietenie sincera sau miscare strategica aducatoare de sustinatori?

Delia Ion

BILETUL ZILEI 17 SEPTEMBRIE 2016. Barca dornica sa-si continue recitalul inceput la mijlocul saptamanii

Cristiana Petrariu Bota

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 11 REZUMAT, MIERCURI 26 OCTOMBRIE 2016. Kahraman o recunoaste pe Elif ca mama a fiului sau

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult