bravo-ai-stil-2-octombrie-2016
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Lupta mare pentru accederea in fazele superioare ale competitiei

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Show-ul tv „Bravo, ai stil”, difuzat de luni pana vineri incepand cu ora 17:00 si duminica incepand cu ora 20:00 continua sa mentina constant interesul asupra lui in conditiile in care concurentele se intrec in a oferi momente pe cat de surprinzatoare, pe atat de spectaculoase.

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Gala de duminica 2 octombrie 2016 vinela finalul unei saptamani dominate de initiativa Isabelei de a defila in fata juriului cu o tinuta extrem de sexy fara a purta lenjerie intima lucru care i-a impartit in doua tabere pe cei care au rolul de a decide „stilul” fetelor aflate in competitie.

EMISIUNEA BRAVO, AI STIL DIN 3 OCTOMBRIE ESTE AICI – GALERIE FOTO CU NOILE CONCURENTE

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Desi de-a lungul productiei transmise deKanal D, Isabela a fost in mai multe randuri tinta preferata a criticilor Iuliei Albu, de aceasta data aceasta a apreciat evolutia Isabelei, din punctul ei de vedere purtarea lenjeriei intime avand un rol inestetic la costumatia concurentei.

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. „Nu ar fi fost nimic mai inestetic decat liniile de la lenjeria intima”, i-a zis Iulia Albu, felicitand-o pentru alegerea facuta. Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au tinut sa precizeze ca nu sunt de acord cu decizia concurentei de a renunta la chiloti. „E completamente neigienic”, a spus Maurice la „Bravo, ai stil”.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BCR, RAIFFEISEN DE SF. ANDREI SI ZIUA NATIONALA

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 6 MAI 2015. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 77 DE MIERCURI 22 APRILIE 2015. Boran organizeaza o petrecere in cinstea zilei de nastere a Silei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult