GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Lupta mare pentru accederea in fazele superioare ale competitiei

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 2, 2016 18:02

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Lupta mare pentru accederea in fazele superioare ale competitiei

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Show-ul tv “Bravo, ai stil”, difuzat de luni pana vineri incepand cu ora 17:00 si duminica incepand cu ora 20:00 continua sa mentina constant interesul asupra lui in conditiile in care concurentele se intrec in a oferi momente pe cat de surprinzatoare, pe atat de spectaculoase.

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Gala de duminica 2 octombrie 2016 vinela finalul unei saptamani dominate de initiativa Isabelei de a defila in fata juriului cu o tinuta extrem de sexy fara a purta lenjerie intima lucru care i-a impartit in doua tabere pe cei care au rolul de a decide “stilul” fetelor aflate in competitie.

EMISIUNEA BRAVO, AI STIL DIN 3 OCTOMBRIE ESTE AICI – GALERIE FOTO CU NOILE CONCURENTE

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Desi de-a lungul productiei transmise deKanal D, Isabela a fost in mai multe randuri tinta preferata a criticilor Iuliei Albu, de aceasta data aceasta a apreciat evolutia Isabelei, din punctul ei de vedere purtarea lenjeriei intime avand un rol inestetic la costumatia concurentei.

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. „Nu ar fi fost nimic mai inestetic decat liniile de la lenjeria intima”, i-a zis Iulia Albu, felicitand-o pentru alegerea facuta. Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au tinut sa precizeze ca nu sunt de acord cu decizia concurentei de a renunta la chiloti. „E completamente neigienic”, a spus Maurice la „Bravo, ai stil”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.