GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. Surprize pentru concurente in aceasta seara
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. Surprize pentru concurente in aceasta seara

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. O noua gala a emisiunii „Bravo ai Stil” a fost sambata, la Kanal D. Daca pana acum era difuzata de la ora 20.00, incepand de sambata aceasta gala „Bravo ai Stil” incepe de la ora 22.00. Au fost surprize pentru concurente, inclusiv din partea juratilor Iulia Albu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu si Maurice Munteanu, care au avut de ales care dintre concurente va merge mai departe in concurs. La final, sase noi concurente cu drepturi depline au ramas in competitie si vor intra, de luni, in editiile zilnice „Bravo, ai Stil”.

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. UPDATE ORA 00.27: Juriul decide care este candidata care isi castiga statutul de concurenta cu drepturi depline. Stefana este cea aleasa de Raluca, Maurice a ales-o pe Otilia, Iulia Albu a ales-o pe Irina, iar Razvan a ales-o pe Sofia. Inca doua fete vor intra in concurs. Raluca o desemneaza pe Bianca, iar Alexandra ar fi putut fi alegerea lui Maurice, insa ea nu poate onora toate editiile, din cauza programului ei la teatru. Alexandra este prima care paraseste competitia. Ultima concurenta care ramane in concursul „Bravo ai Stil” este Mihaela.

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. UPDATE ORA 00.20: Adela este pe primul loc in preferintele juriului. In gala „Bravo ai Stil” de sambata, clasamentul telespectatorilor o pozitioneaza pe locul 1 pe Denisa.

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. UPDATE ORA 22.30: Cinci noi fete ar putea deveni concurente de drept in concursul „Bravo, ai Stil”.

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. Avertismentul lui Maurice pentru concurentele de la “Bravo, ai stil!” Gala se difuzeaza in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Maurice Munteanu se declara nemultumit de letargia care planeaza in platoul emisiunii. Pentru a inviora atmosfera, Maurice recurge la metode ingenioase pentru a rezolva aceasta problema.

GALA BRAVO AI STIL, 20 MAI 2017. LIVE ONLINE. Prima vizata este una dintre concurentele din “garda veche”, Adela, iar solutia gasita pentru starea de plictiseala a concurentei este gasita imediat.

“Adela nu cred ca este relaxata, s-ar putea sa fie vag plictisita. In consecinta, va trebui sa facem practic ceva pentru a <stoarce> din concurenta aceasta plictiseala. Pun pariu ca vom reusi”, a sunat discursul amenintator al juratului de la “Bravo, ai stil!”.

Nu ratati Gala din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 4 MAI 2017. Celta Vigo si Manchester United, un nou duel Spania – Anglia

Bogdan

DILA EPISODUL 61, 24 IULIE 2015. Dila declara ca Azer a salvat-o si l-a ucis pe Fuat in legitima aparare

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 REZUMAT, 25 NOIEMBRIE 2016. Fatih, Zeynep si Selim pleaca in concediu in Antalya

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult