GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. O concurenta paraseste definitiv competita dupa seara Latino
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. O concurenta paraseste definitiv competita dupa seara Latino

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. In urma voturilor acordate de cei patru jurati, clasamentul galei din 21 aprilie a fost urmatorul: 1.Denisa – 20 puncte, 2.Marisa – 17 puncte, 3.Iuliana – 16 puncte, 4.Silvia – 14 puncte, 5.Larisa – 12 puncte, 6.Alina – 9 puncte, 7.Beatrice – 8 puncte, 8.Otilia – 5 puncte.

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. Dintre cei trei invitati permanenti ai galelor BRAVO AI STIL, Victor Slav si Alex Velea si-au indreptat optiunea spre Marisa in timp ce Bogdan Vladau a votat-o pe Denisa. In consecinta, Marisa a primit un bonus de 3 puncte si astfel a egalat-o pe Denisa in clasamentul final pe puncte.

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. Cum cele doua concurente erau la egalitate, a fost nevoie de parerea juratilor pentru a fi desemnata castigatoarea serii. Desi primise punctaj maxim din partea juratilor, Denisa a fost preferata doar de Catalin Botezatu, celelalte trei optiuni indreptandu-se spre Marisa si astfel aceasta a devenit castigatoarea acestei gale si implicit detinatoarea fotoliului rosu care ofera imunitate pentru saptamana viitoare.

S-a trecut la nomininalizari din partea concurentelor care erau nevoita sa propuna pentru eliminare colege de competitie care nu aveau imunitate. Cele mai multe nominalizari le-a avut Larisa – 3 astfel incat ea a intrat in cursa finala de eliminare impreuna cu Otilia, ocupanta ultimului loc in topul juratilor.

Ilinca Vandici a citit apoi numele concurentei cea mai votata de public. Pentru aceasta saptamana, Silvia conduce acest clasament cu 29,8% dintre preferinte. Momentul de maaxima tensiune a fost cand s-au aratat procentele celor doua concurente aflate in pericol pentru eliminare.

Otilia a fost votata de 1,59% dintre fanii acesteui show iar Larisa de 1,54%. Surprinzator pentru multi, Larisa a fost fata care a parasit show-ul BRAVO AI STIL.

Stire initiala

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. O noua editie a galei saptamanale „Bravo ai Stil. All Stars” este sambata, 21 aprilie, la Kanal D. Gala din aceasta seara va avea o tema latino, asadar concurentele vor face o fiesta in platoul Bravo ai Stil. Ramane sa aflam la final daca va fi o concurenta eliminata. Vom reveni cu amanunte.

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. Una dintre concurente va parasi definitiv competitia Bravo ai Stil in aceasta seara. Amintim ca, in gala de saptamana trecuta, pe primul loc in clasamentul juriului si al publicului s-a aflat Iuliana. Pe ultimul loc in clasamentul juriului s-a aflat – surpriza – Silvia. In gala Bravo ai Stil de de saptamana aceasta nu s-a facut nicio eliminare. 

Vezi aici cum a fost GALA BRAVO AI STIL de saptamana trecuta

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. In editia de vineri a emisiunii „Bravo ai Stil”, a fost un episod tensionat. Totul s-a petrecut in timpul jurizarii Marisei, vineri, la „Bravo, ai stil!”

Jignita de faptul ca Marisa sugerat ca este „mahalagioaica”, Silvia a avut o iesire nervoasa neasteptata la adresa Marisei si a Ilincai Vandici, pe care a acuzat-o ca nu a impiedicat-o pe Marisa sa vorbeasca asa.

GALA BRAVO AI STIL 21 APRILIE 2018. „Opreste-o, atentioneaz-o pe ea, nu pe mine”, i-a spus Silvia prezentatoarei.

Echipa tehnica a emisiunii a intervenit pentru a o calma pe concurenta, dar asta nu a facut decat sa ii agraveze comportamentul, Silvia aruncand cuvinte care au trebuit sa fie cenzurate pe TV. Totul a culminat cu invitatia producatorului emisiunii  catre Silvia de a parasi studioul.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR EPISODUL 123 REZUMAT, 14 AUGUST 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Din punctul de vedere al fanilor MPFM5, Valentin este lider detasat si la un clasament care nu-i face onoare

PUTEREA DESTINULUI 27 MAI 2015, EPISODUL 102 REZUMAT DETALIAT. Berzan renunta pentru moment la ideea de a se razbuna pe Sila

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult