GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Ce concurente merg mai departe in competitie cu drepturi depline

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 21, 2017 21:31

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017.  Ce concurente merg mai departe in competitie cu drepturi depline

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Dupa o jurizare exigenta si indelungi dezbateri, iata ca Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si Iulia Albu au ajuns la un consens in ceea ce priveste departajarea posibilelor candidate la “Bravo, ai stil!”.

Atat noile candidate pe care telespectatorii le-au putut urmari evoluand in aceasta saptamana, dar si concurentele eliminate in serile de Gala, au aflat verdictul crunt al juratilor – cine ramane in competite cu drepturi depline, concurand pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si cine paraseste emisiunea.

Sabina, Naba, Geanina, Bianca, Ancuta, sunt fericitele concurente carora juratii le-au acordat o sansa pentru a demonstra ca au stil si ca isi merita locul alaturi de celelalte rivale.

O alta surpriza a acestei Gale este data de faptul ca incepand de luni, Emiliana si Iuliana vor concura individual in aceasta competitie.

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Decizii radicale vor fi luate sambata, 21 octombrie, in gala Bravo ai Stil, difuzata de Kanal D de la ora 22.00. Va fi o seara palpitanta la “Bravo, ai stil!”, urmand a se lua decizii care vor schimba cursul competitiei. Este posibil ca noi concurente sa-si faca intrarea in competitie, ceea ce va schimba total cursul show-ului. Ramane sa aflam ce concurenta este eliminata in editia de astazi.

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. In aceasta seara, in Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, telespectatorii se vor delecta cu multe surprize, femei fatale, barbate cuceritori si un juriu obiectiv. Acestea vor constitui ingredientele unei seri de Gala de neuitat.

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Una dintre cele mai palpitante editii ale emisiunii “Bravo, ai stil!” va fi difuzata in aceasta seara intrucat cei din fata micilor ecrane vor fi martorii confruntarii directe intre acualele concurente si viitoarele, posibile candidate la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania! Tot in aceasta seara de Gala vor fi luate decizii care vor schimba radical cursul acestei competitii stilistice.

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!” difuzat in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.