GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Concurenta eliminata in editia de astazi este...
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Editie spectaculoasa cu tinute apreciate de jurati dar si de cei trei invitati permanenti

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Clasamentul final al notelor acordate de juriu peparcursul galei a fost urmatorul: 1.Silvia si Marisa, fiecare cu cate 20 de puncte, 2.Denisa – 19 puncte, 3.Emiliana – 18 puncte, 4.Iuliana si Beatrice, fiecare cu cate 15 puncte, 5.Larisa – 14 puncte, 6.Alina – 11 puncte, 7.Otilia – 6 puncte.

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Cei trei invitati speciali, Victor Slav, Bogdan Vladau si Alex Veleau au fost cei care au decis ierarhia finala caci ei au acordat cele trei puncte bonus Silviei si astfel ea a terminat gala pe primul loc si implicit va ocupa si saptamana viitoare fotoliul rosu care ofera imunitate.

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. De altfel, Silvia a obtinut si cele mai multe voturi din partea publicului, 24,2% dintre optiuniule fanilor acestui show indreptandu-se catre ea. In acest top, treapta a doua a podiumului i-a revenit Marisei care a adunat 22,3% dintre voturi in timp ce Iuliana s-a situat pe locul 2 cu 20% din preferintele publicului.

La final, Ilinca Vandici a anuntat ca si aceasta gala va trece fara ca vreuna dintre concurente sa fie eliminata, de acest lucru beneficiind in primul rand Otilia, ocupanta ultimului loc in clasamentul juratilor.

STIRE INITAIALA

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. O noua editie a galei „Bravo ai Stil. All Stars” este sambata, 24 martie, la Kanal D. Teoretic, una dintre concurente ar trebui sa paraseasca competitia „Bravo ai Stil”, insa ramane de vazut daca chiar va fi o eliminare, tinand cont ca mai multe saptamani la rand nu a fost nicio concurenta eliminata. Vom actualiza principalele momente din emisiune.

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Tema galei „Bravo ai Stil” de sambata seara este Candyland, o tema extrem de dulce si la propriu si la figurat. Concurentele vor purta cele mai dulci tinute si vor avea cele mai dulci prezentari de style.

GALA BRAVO AI STIL 24 MARTIE 2018. Si juratii emisiunii Bravo ai Stil vor fi pusi intr-o postura noua, inclusiv Catalin Botezatu isi va intra in rol.

Stiri pe aceeasi tema

Emili Moskalenko a castigat finala NEXT STAR, sezonul 5 din 28 mai 2015. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU emisiunea din 2 OCTOMBRIE 2015. Adriana criticata de unul dintre baieti pentru felul in care arata

Delia Ion

NEXT STAR, 14 mai 2015. Castigatorul NEXT STAR, cel de-al zecelea concurent care intra in Marea Finala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult